- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Un nou domeniu cucerește românii aflați în căutarea unui loc de muncă. Se oferă salariu de 1200 de euro pe lună

02 Aug, 18:22 • Bumbeneci Diana
Un expert în mediu câştigă între 800 şi 1.200 de euro net pe lună. BestJobs anunță ce trebuie să facă acesta pentru veniturile sale.
Un nou domeniu cucerește românii aflați în căutarea unui loc de muncă. Se oferă salariu de 1200 de euro pe lună

Un nou domeniu cucerește piața locurilor de muncă. Un expert în mediu are un salariu care variază, în medie, între 800 şi 1.200 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

Loc de muncă plătit cu 1200 de euro

Un expert în mediu este o persoană specializată în probleme legate de mediu şi sustenabilitate care poate lucra într-o varietate de domenii şi organizaţii cu scopul de a promova practici şi politici responsabile din punct de vedere ecologic. Aceşti specialişti analizează impactul activităţilor umane asupra mediului înconjurător, contribuie la dezvoltarea politicilor, legilor şi reglementărilor pentru a proteja mediul şi pot fi implicaţi în monitorizarea şi gestionarea resurselor naturale. Un expert în mediu are studii superioare în domeniu şi cunoştinţe solide în domeniul legislaţiei şi reglementărilor de mediu. Oferta salarială medie este cuprinsă în intervalul 800 – 1.200 euro pe lună”, Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Vezi și: Noi orașe adăugate pe harta dezvoltatorilor de spații de retail în 2023. Ce zone din România au cucerit piața

Acest loc de muncă are numeroase beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, prime de sărbători, traininguri de specializare şi maşină de serviciu.

În prezent, 71 de posturi vacante pentru poziţia de expert în mediu sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active.Cele mai multe anunţuri de angajare pentru această poziţie sunt în Bucureşti, Bacău, Galaţi etc.

Vezi și: 1 august vine cu cele mai mari schimbări în România. Guvernul anunță modificările uriașe care vor avea loc începând de mâine

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult