- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Un turist român a făcut foamea pe o insulă celebră din Grecia. Mesajul său a devenit viral pe rețelele sociale

27 Aug, 14:58 • Constantin Cristina
Prin ce experiență traumatizantă a trecut un turist român care și-a făcut concediul pe o insulă celebră din Grecia. Vacanța s-a transformat într-un adevărat coșmar.
Un turist român a făcut foamea pe o insulă celebră din Grecia. Mesajul său a devenit viral pe rețelele sociale

Un turist român a plecat în concediu pe insula Samotraki, din Grecia, o insulă lăudată de foarte mulți turiști. Odată ajuns, a descoperit că are o mare problemă, a informat romaniatv.net.

Așadar, vacanța sa a devenit un adevărat coșmar în momentul în care a aflat că dacă nu are bani numerar nu poate să-și cumpere nimic, mai ales mâncare. Cu aceeași problemă s-au confruntat și alți turiști care aveau banii doar pe card, iar potrivit românului, au făcut foamea în Grecia, din această cauză. Pe acea insulă, digitalizarea rămâne de domeniul SF.

Citește și: Turistul care a rămas șocat când a văzut nota de plată pentru două beri mici în Vama Veche

Un turist român a făcut foamea pe o insulă celebră din Grecia. Mesajul său a devenit viral pe rețelele sociale

„A revenit viața în Samotraki. Trei zile fără curent. Toți turiștii care au avut doar carduri, au făcut foamea. Trăiască digitalizarea! Cash-ul a funcționat. Aici totul funcționează pe curent. Unii s-au întors la prepararea mâncării la focul pe lemne, dar puțini, foarte puțini. Alții, adică 2-3 care au avut generatoare, au prosperat, pentru că au reușit să pregătească mâncarea la taverne. Doar 2-3 taverne au fost deschise pe toată insula”, scrie un român pe un grup dedicat călătoriilor în Grecia, pe Facebook.

Grecia
Grecia

Tot acest turist i-a criticat pe greci deoarece nu au generatoare electrice.

„Cei cu mașinile electrice și-au făcut cuibare-n ele! Generatoarele funcționează cu benzină sau motorină. Gândiți-vă pentru o secundă cum v-ați descurca pe o insulă unde totul depinde de curent și să nu mai fie curent???

Și apa la WC, tot pe bază de curent ajunge. Antenele de telefonie, internetul, semnalul la telefon, răcitoarele pentru apă, aerul condiționat, plitele pentru mâncare”, a mai scris turistul.

Alte articole: O localitate din Italia oferă bani oricui decide să se mute acolo. Care este suma dăruită viitorilor locuitori