- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Un vlogger olandez este fascinat de România. Turistul vizitează a doua oară țara noastră: „Nu sunt multe care să rivalizeze cu România”

04 Jul, 11:59 • stefan.vlad
Un vlogger olandez este fascinat de România. Luke Patrick a venit pentru a doua oară la noi în țară și a stat șapte zile în București. El are peste 130.000 de urmăritori pe Instagram, acolo unde postează des impresii despre locurile pe care le vizitează. 
Un vlogger olandez este fascinat de România. Turistul vizitează a doua oară țara noastră: Nu sunt multe care să rivalizeze cu România

Un vlogger olandez este fascinat de România. Luke Patrick povestește că țara noastră se numără printre locurile lui preferate din toate pe care le-a vizitat. El a rămas uimit atât de frumusețea locurilor, arhitectura unora, dar și amabilitatea persoanelor întâlnite.

Un vlogger olandez este fascinat de România

A doua oară în România (și București) a fost de neuitat! Am petrecut exact 7 zile în București și am făcut o excursie de o zi în Ruse, Bulgaria.

România este una dintre acele țări care adesea sunt trecute cu vederea, nemeritat. În ceea ce privește natura, ospitalitatea și arhitectura, nu sunt multe țări care să rivalizeze cu România!”, a scris vloggerul., potrivit Adevarul.ro.

Nu a fost singurul vlogger care a rămas plăcut impresionat de țara noastră. Pe 18 mai, Josef Roberts, un vlogger britanic, a ajuns întâmplător în România, alături de soție și a fost uimit de frumusețea țării noastre.

Un lucru pe care simt că trebuie să-l spun: inițial, planul nostru nu era să mergem în România, ci să mergem la Istanbul, în Turcia. Dar am ales România la întâmplare ca alternativă și înainte de a veni eram puțin îngrijorați.

Știți, România are această reputație, mai ales în Marea Britanie, de loc periculos post-sovietic, plin de infractori și de locuri degradate. Iar acest lucru este complet greșit și, ca să fiu sincer, mă simt un pic mințit„, declara vloggerul britanic. 

Îmi amintesc că am crescut în Marea Britanie în anii ’90 și la începutul anilor 2000 și îmi amintesc că unele dintre ziarele noastre ne avertizau că, dacă România va intra în UE, 50.000 de români vor veni în Marea Britanie, vor comite infracțiuni și vor aduce cu ei lucruri îngrozitoare

 spunea Josef.

Noi interdicții pentru turiștii care merg la Lacul Sfânta Ana

Turiștii nu vor mai avea voie să vină cu bagaje la Lacul Sfânta Ana. Autoritățile vor să descurajeze obiceiul turiștilor de a mai lăsa gunoaie când fac picnic în pădure.

Resturile de mâncare lăsate de oameni atrag urșii în zonă și pun în pericol vizitatorii. Decizia a fost luată, după ce un grup de turiști a lăsat lângă un copac mai multe bucăți de pepene, care au atras imediat o ursoaică și puiul ei.