- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Unde merg românii în concediu în 2023. Destinațiile preferate de anul acesta

06 Jul, 13:32 • Andrei Alina
E perioada vacanțelor și mulți români pleacă în concediu. Cei mai mulți români și-au rezervat vacanțe din timp, iar cele mai căutate destinații au fost Egipt (51%), Turcia (35%), Tunisia (10%), Spania (2%) şi Grecia (2%), potrivit unui tur-operator ucrainean intrat recent pe piaţa din România.
Unde merg românii în concediu în 2023. Destinațiile preferate de anul acesta

Unde merg românii în concediu în 2023? Cele mai căutate destinații anul acesta au fost Egipt (51%), Turcia (35%), Tunisia (10%), Spania (2%) şi Grecia (2%), potrivit Join UP! România, un tur-operator ucrainean intrat recent pe piaţa din România.

Pachetele de vacanţă puse la dispoziţie includ zbor, cazare la hoteluri verificate şi confirmate calitativ, transfer la şi de la aeroport, ghid pentru transferuri, regim de masă în funcţie de oferta aleasă, bagaj de cală şi suport 24/7 pentru turişti.

Citește și: Zeci de turiști au picat în capcane de milioane de euro și au rămas fără vacanță și fără bani! Escrocheria cu vile de lux în Grecia, Spania, Italia, Franța a mers ca unsă

 

Ce buget au românii pentru concediu în 2023

Preţurile pentru cele mai atractive destinaţii de vacanţă pornesc de la 288 euro de persoană/ cameră dublă / 7 nopţi cu All Inclusive în Turcia şi ajung la 785 euro/ persoană/ cameră dublă / 7 nopţi cu mic dejun, în Emiratele Arabe Unite.

Citește și: Capcane întinse pentru turiști în principalele destinații! Românii riscă amenzi uriașe dacă merg cu mașina în vacanță

Pentru 2024, compania are în vedere extinderea portofoliului de destinaţii şi include Turcia, Muntenegru, Albania, Egipt, Spania, Grecia, Tunisia, Emiratele Arabe Unite şi Cipru pe lista de destinaţii pentru români.

„Avem un obiectiv ambiţios în România – vrem să ajungem la 40% cotă de piaţă. Pentru a atinge această acoperire, lucrăm constant la extinderea bazei de date a revânzătorilor şi consolidarea relaţiei cu agenţiile partenere. Intenţionăm să creştem şi numărul de contracte semnate cu până la 1.000 până la sfârşitul anului şi să dublăm procentul agenţiilor care ne rezervă în mod activ pachetele. Încă de când am intrat pe piaţa din România am căutat în mod activ să oferim servicii de top tuturor celor care aleg să-şi petreacă vacanţele cu ajutorul nostru. Pentru acest lucru, ne dezvoltăm în ritm accelerat echipa din România. În acest moment, echipa numără 15 membri, dar până la finalul anului ne dorim să fim 25 de persoane. Desigur, avem şi sprijin puternic de la echipa din Ucraina, pentru că vrem să fim la cote maxime pentru sezonul de vacanţă de iarnă 2023-2024, când pregătim oferte şi pachete de vacanţă de neratat”, a declarat Marius Surdu, citat de Agerpres.