- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Unul dintre cele mai bune locuri de muncă! 1.400 de euro salariu net, muncă remote și mașină la îndemână

02 Jun, 09:00 • Bumbeneci Diana
Un manager de transport câştigă între 1.100 şi 1.400 de euro net pe lună. Iată ce trebuie să facă acesta pentru veniturile sale.
Unul dintre cele mai bune locuri de muncă! 1.400 de euro salariu net, muncă remote și mașină la îndemână

Un angajat pe poziţia de manager de transport are un salariu care variază, în medie, între 1.100 şi 1.400 de euro net pe lună, anunță BestJobs. Un manager de transport este responsabil de coordonarea şi gestionarea operaţiunilor de transport într-o organizaţie, de la planificarea şi organizarea activităţilor de transport la managementul flotei de vehicule, gestionarea relaţiilor cu furnizorii de transport, monitorizarea şi optimizarea costurilor.

Unul dintre cele mai bune locuri de muncă din România

Vezi și: Anunțul momentului pentru pensionari. Data oficială la care intră pensiile în iunie 2023

„Industria de transport marfă în România reprezintă un sector important al economiei, având în vedere poziţia strategică a ţării ca nod de tranzit în regiunea Europei de Est. Investiţiile în infrastructură, dezvoltarea logistică şi utilizarea noilor tehnologiilor în transporturi au contribuit la creşterea competitivităţii sectorului şi la îmbunătăţirea serviciilor, crescând şi cererea de specialişti care să lucreze în domeniu.

Un manager de transport este responsabil de coordonarea şi gestionarea operaţiunilor de transport într-o organizaţie, de la planificarea şi organizarea activităţilor de transport la managementul flotei de vehicule, gestionarea relaţiilor cu furnizorii de transport, monitorizarea şi optimizarea costurilor, asigurarea respectării reglementărilor şi a standardelor sau gestionarea riscurilor şi rezolvarea problemelor. Pentru un astfel de rol, oferta salarială variază între 1.100 – 1.400 euro lunar”, spune Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: posibilitatea de a lucra remote, tichete de masă, maşină de serviciu şi traininguri.

Conform datelor colectate de BestJobs în acest moment, 886 de posturi vacante pentru poziţia de manager de transport sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Pentru această poziţie, cele mai multe anunţuri sunt în Timişoara, Arad, Braşov şi Ilfov.

Vezi și: Guvernul României face anunțul oficial pentru profesorii în grevă! „Venit net de 4.000 de lei, în două tranșe pentru profesori/ 1.500 lei pentru personalului nedidactic”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult