- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Urmează zile cu 20 de grade Celsius. Iată când se încălzește vremea în România

03 Mar, 17:51 • Bumbeneci Diana
Deși zilele acestea au fost mai mult cu temperaturi scăzute, urmează și perioade cu valori crescute în termometre, până la 20 de grade. Meteorologii au actualizat prognoza meteo.
Urmează zile cu 20 de grade Celsius. Iată când se încălzește vremea în România

Urmează și zile de primăvară în România. Meteorologii anunță în ce zi vom avea 20 de grade, conform Antena3.

În ce zile vor fi și 20 de grade Celsius

Se face din ce în ce mai cald în țară, după o perioadă în care ploile și-au făcut resimțită prezența în mare parte a teritoriului. Meteorologii ANM anunță un weekend cu temperaturi de primăvară, iar săptămâna viitoare vom înregistra chiar și 20 de grade.

Ai mai putea citi și: Meteo 8 martie. Meteorologii anunță de ce temperaturi vor avea parte românii în zilele următoare

Sunt anunțate și 20 de grade Celsius. Foto: meteo/ sursă: Pexels.com
Sunt anunțate și 20 de grade Celsius. Foto: meteo/ sursă: Pexels.com

Finalul acestei săptămâni marchează o creștere a temperaturilor în mai multe regiuni din România. De luni, meteorologii se așteaptă ca temperaturile să crească din ce în ce  mai mult.

În weekend sunt așteptate 14-15 grade Celsius, iar pe 8 martie de Ziua Femeii, meteorologii anunță că s-ar putea atinge chiar și 20 de grade Celsius.

Până la sfârșitul acestei săptămâni, o vreme stabilă, în general liniștită, nu spun că vor lipsi de tot precipitațiile, însă chiar dacă vor apărea, acestea vor fi destul de slabe cantitativ.

Din punct de vedere termic, în zilele următoare, jumătatea de nord va avea un regim termic apropiat de normal, de exemplu, maxime cuprinse între 3 și 8-9 grade, față de partea de sud a țării, unde o să înregistrăm frecvent peste 10 grade, izolat până la 13-14 grade”, a declarat la Antena 3 CNN Mihai Timu, meteorolog ANM.

Ai mai putea citi: Încă două zile libere pentru români! Legea a fost aprobată oficial de Klaus Iohannis, astăzi, 3 martie

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult