- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

„Vacanța Mare” a fost cel mai de succes proiect de comedie al anilor ’90. Producția a adus peste 100 de milioane de euro PRO TV-ului

30 Mar, 13:15 • Bocioacă Bianca
„Vacanța Mare” a fost cea mai îndrăgită comedie a anilor '90 care a ținut mii de români cu ochii în fața televizoarelor ani la rând.
„Vacanța Mare” a fost cel mai de succes proiect de comedie al anilor '90. Producția a adus peste 100 de milioane de euro PRO TV-ului

„Vacanța Mare” a fost un proiect pornit din pasiune și făcut în așa fel încât să îi distreze pe români, fiind totodată o rampă de lansare pentru actorul Mugur Mihăescu, dar și pentru ceilalți colegi de breaslă ai săi.

Aventurile persoanajelor extrem de comice, Costel și Leana din Sadova, i-a făcut pe români să nu se dezlipească de televizoare. Însă, mulți nu știu că, înainte de a ajunge pe TV, „Vacanța Mare” performa pe scene. După aceea, momentele lor au fost transpuse pe casete.

După ce au decis să se transfere pe TV, audiențele au crescut rapid. Producția a fost difuzată și de PRO Tv, dar și de Kanal D, cifrele fiind unele record. Asta le-a adus mulți bani actorilor, dar și posturilor gazdă.

Citește și: Mugur Mihăescu, afectat de facturile uriaşe. Îşi închide businessurile? „Este teribil de greu, iarna asta nu o văd bine”

Mugur Mihăescu, despre cel mai de succes proiect al său – Vacanța Mare

Mugur Mihăescu a fost mereu sincer și nu s-a ferit să vorbească despre cifre sau despre averea sa. Actorul spune că „Vacanța Mare” i-a adus sume uriașe la acea vreme. Față de ceilalți actori din serie, Mugur a ales că investească banii în afaceri, care la rândul lor i-au adus venituri importante.

Nu doar actorii au avut de câștigat, ci și cei de la PRO TV. În perioada în care proiectul era difuzat aici, proiectul lui Mugur aducea postului peste 100 de milioane de euro.

Citește și: Serialele devin un punct de reper în alegerea destinațiilor de vacanță. Clasamentul filmelor din care se inspiră tinerii

„În opt ani de „Vacanța Mare”, cam 100 de milioane de euro. Atât am adus noi, din publicitate. Atunci, toată publicitatea din România se vindea la PRO TV”, spune actorul, potrivit substantial.ro.

În prezent, Mugur Mihăiescu nu exclude posibilitate de a readuce „Vacanța Mare” la viață, dar, de data asta, pe marile ecrane.