- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Vacanțe 2023. De câți bani ai nevoie pentru un concediu de 9 nopți într-un hotel de 5 stele din Turcia

01 Jul, 21:37 • Lupu Alexandra
Urmează să mergi în concediu în Turcia? Iată de ce bani ai nevoie pentru un concediu de 9 nopți, într-un hotel de 5 stele, all-inclusive.
Vacanțe 2023. De câți bani ai nevoie pentru un concediu de 9 nopți într-un hotel de 5 stele din Turcia

Mii de români se pregătesc de vacanță, având în vedere că sezonul estival a început. Unul dintre locurile preferate de turiști în perioada verii este Turcia, informează cancan.ro. Un român, aflat deja în vacanță în Antalya, a oferit recent toate informațiile legate de prețuri și condițiile oferite de hotelul în care s-a cazat, alături de alți 2 prieteni. El a spus cât l-a costat un sejur de 9 nopți.

De câți bani ai nevoie pentru vacanța în Turcia

Costin Gioga se află în această perioadă în vacanță în Antalya. Românul a scris pe rețelele sociale toate informațiile legate de prețuri și condițiile oferite de hotelul în care s-a cazat, alături de alți 2 prieteni. Bărbatul a explicat că s-a cazat la hotelul de 5 stele, Alba Resort Side, din Antalya. El a plătit 1.480 de euro pentru 9 nopți în regim all-inclusive, pentru 3 persoane. Transportul nu a fost inclus în suma menționată. În ceea ce privește unitatea de cazare, românul a precizat că toate camerele sunt moderne și renovate la începutul anului 2023.

Citește și despre: Ce amendă riscă românii care încearcă să își vândă voucherul de vacanță

Costin Gioga spune că plaja de care dispune hotelul este excelentă. Nisipul este foarte fin și are o intrare lină în apă. Șezlongurile se află la o distanță semnificativă între ele, astfel, oferă turiștilor intimitatea de care au nevoie. Ele se găsesc în număr mare. Unitatea de cazare la care se află bărbatul dispune și de două piscine mari și 5 tobogane, dintre care 2 sunt pentru copii.

Antalya, Turcia
Antalya, Turcia

Un alt punct forte al hotelului din Antalya este mâncarea. Bărbatul punctează că preparatele culinare sunt bune și diversificate. De asemenea, băuturile sunt de calitate. Berea și vinul sunt de nelipsit. Fructele proaspete și înghețata sunt și ele prezente în meniuri. Turiștii au la dispoziție două terenuri de tenis și unul de fotbal.

Românii care iubesc activitatea fizică pot juca volei pe plajă. La plajă se ajunge foarte rapid, pentru că hotelul nu are o suprafață foarte mare. Plaja se află la doar 150 de metri distanță de unitatea de cazare.

În ceea ce privește părțile mai puțin plăcute, românul a vorbit doar despre partea de entertainment, animatorii fiind chiar caraghioși. Făcând un raport preț-calitate, Costin Gioga recomandă acest hotel pentru cei care vor să-și petreacă o vacanță reușită în Turcia. În cele din urmă, bărbatul punctează că rezervarea trebuie să fie făcută prin intermediul unei agenții de turism și nu pe Booking.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Sfaturi pentru vacanța în străinătate. Cele mai bune metode de plată din Grecia, Turcia, Bulgaria și Egipt