- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Vânzări intense la eMAG! 5.000 de antreprenori români din marketplace au exportat milioane de produse în Ungaria și Bulgaria

05 Jul, 09:19 • Constantin Cristina
eMAG, care este cel mai solicitat magazin online, a înregistrat vânzări record. Jumătate dintre antreprenorii români din cadrul companiei sunt prezenți în toate cele trei țări din regiune: România, Ungaria, Bulgaria.
Vânzări intense la eMAG! 5.000 de antreprenori români din marketplace au exportat milioane de produse în Ungaria și Bulgaria

Cei 5.000 de antreprenori români activi în programul cross-border eMAG marketplace au exportat produse de peste 5 milioane, în Ungaria și 3,3 milioane de produse în Bulgaria, a transmis zf.ro.

Reprezentanții eMAG susțin că aceste vânzări au fost efectuate în prima jumătate a anului curent. Mai mult, antreprenorii sunt prezenți și în cele trei țări de regiune, precum: România, Bulgaria, Ungaria.

Citește și: eMAG a dat lovitura. Corporația încasează aproape 10 milioane de euro pe an de la români DOAR prin serviciul Genius!

Vânzări intense la eMAG! 5.000 de antreprenori români din marketplace au exportat milioane de produse în Ungaria și Bulgaria

„Un antreprenor român care vrea să se dezvolte în regiune ar trebui să investească în cel puţin nouă tipuri de operaţiuni suplimentare activităţii curente pentru a putea vinde la nivel regional: de la costurile cu tehnologia de management al stocurilor şi soluţiile de curierat până la cele legate de riscurile valutare, de traduceri sau de resursele umane necesare vânzării în alte ţări, acum aceste operaţiuni sunt gestionate toate prin intermediul soluţiei noastre cross-border.

Faptul că un sfert dintre sellerii care foloseau local FBE şi-au listat local produse şi în Ungaria şi Bulgaria în prima lună de la extinderea cross-border internaţional ne arată că soluţia este utilă, iar beneficiile sale sunt clare pentru antreprenorii din Marketplace“, a spus Stejara Pircan, senior VP în cadrul eMAG.

eMAG
eMAG

eMAG este o companie din România, deținută de Prosus, care se ocupă cu vânzarea online de echipamente și componente IT, electronice, electrocasnice, articole de îngrijire personală, produse auto, articole sportive, cărți, muzică, filme, mobilă și produse pentru casă și grădină, petshop, articole pentru copii, jucării.

Compania  a anunțat în decursul zilei de 8 iunie, că baza de clienți a serviciului Genius s-a majorat în ultimele 12 luni cu 70%. La ora actuală, 500.000 de persoane folosesc serviciu Genius oferit de corporație. Mai mult decât atât, datele prezentate de eMAG arată că 100.000 de utilizatori folosesc opțiunea Family.

Serviciul Genius este cel prin care românii pot face simplu și rapid cumpărăturile online de care au nevoie. Persoanele care aleg această opțiune beneficiază de o serie lungă de avantaje, precum livrare gratuită sau oferte exclusive în 4 aplicații – eMAG, Tazz, Fashion Days și Freshful. Românii care vor să beneficieze de serviciul Genius trebuie să achite suma de 99 de lei pe an. De asemenea, serviciul poate fi accesat și lunar, pentru 19.90 lei.

Alte articole: Reduceri de mii de lei la televizoarele de pe eMAG! Oferte de nerefuzat la sute de produse! Până când sunt valabile prețurile mici