- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Vești bune pentru români! Produsele alimentare se vor ieftini de la 1 ianurie, anunță Marcel Ciolacu.

10 Nov, 19:40 • Claudia Simion
Vin și vești bune pentru români. Marcel Ciolacu, președintele PSD, dă asigurări românilor că prețurile produselor alimentare vor scădea începând cu 1 ianuarie.
Vești bune pentru români! Produsele alimentare se vor ieftini de la 1 ianurie, anunță Marcel Ciolacu.

După intrarea în vigoare a OUG, vor veni și scăderile de prețuri în zona produselor alimentare, a declarat Marcel Ciolacu.

„Mă aştept ca după intrarea in vigoare a ONG să avem scăderi de preţuri în zona produselor alimentare. Prețul de 0,68 lei/kW să rămână în continuare, există un calcul cu ministerul de finanţe şi este sustenabil pe bugetul de anul viitor. Nimeni nu va plăti mai mult de 1,3 lei-kw pentru ca aici intervine statul si compensează” a declarat Marcel Ciolacu, conform Agerpres.

Liderul PSD  a vorbit și despre pensii. Ciolacu spune că nu poate accepta ca o pensie de 1.800 de lei să se mărească cu 270 de lei, iar o pensie de 18.000 de lei să crească cu 2.700 de lei, adică de zece ori mai mult.

Citește și Pensiile în 2023, schimbate pentru o parte dintre români. Marcel Ciolacu: „Se pleacă de la un minim la maxim”

”Eu am vrut o discuţie mai amplă, mai aşezată şi mai profesionistă. Am rămas la nivelul discuţiei de procente: 15, 16, 10. Eu reprezint un partid social democrat. Îmi cer scuze, am altă abordare. Nu pot accepta ca o pensie de 1.800 de lei să se mărească cu 270 de lei şi o pensie de 18.000 de lei să se mărească cu 2.700 de lei. Mai exact, de zece ori faţă de cel cu pensia de 1.800 de lei. Stabilim anvelopa şi venim şi avem grijă ca toată lumea să treacă de această perioadă complicată fără eforturi foarte mari”, a mai spus liderul social-democraților.

Citește și Marcel Ciolacu vrea surpraimpozitarea multinaţionalelor: Antreprenorul român produce mai mult profit decât marile corporaţii străine!