- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Vești excelente pentru românii care au nevoie de un loc de muncă. O companie gigant face angajări

19 Feb, 18:20 • Bumbeneci Diana
Binance are nevoie de mai mulți români pentru a ocupa necesarul forței de muncă. Instituția recrutează și în aria de Customer Support, iar salariile sunt fabuloase.
Vești excelente pentru românii care au nevoie de un loc de muncă. O companie gigant face angajări

Românii care au nevoie de un loc de muncă și care se pricep să lucreze în IT se pot bucura acum de o mare șansă oferită de Binance, cea mai mare platformă de tranzacționare a criptomonedelor din lume. Compania planifică, până la finele anului 2023, o serie de angajări în hub-ul de tehnologie din Iași, deschis în septembrie anul trecut, anunță Profit.

Locuri de muncă pentru români, oferite de Binance

Despre noile angajări a vorbit Ilie Pușcaș, Biance Country Manager. Oficialul susține că Binance angajează constant și de dezvoltă în întreaga lume, iar România merită să primească șansa la mai multe locuri de muncă, având în vedere că este recunoscută pentru competențele sale ridicate în ariile de IT și tehnologie. În acest fel, angajații din IT care nu găsesc locuri de muncă mai bune nu vor mai fi nevoiți să plece din țară.

Citește și: Românii se întreabă dacă pot obține fonduri europene pentru achiziția unui teren agricol! Un specialist lămurește problema

Locuri de muncă Binance
Locuri de muncă Binance

„Binance angajează constant și de dezvoltă în întreaga lume, iar România, recunoscută pentru competențele sale ridicate în ariile de IT și tehnologie, este un punct important pe harta noastră. În septembrie anul trecut ne-am deschis primul hub de tehnologie din țară, în Iași, după discuțiile consistente avute cu Guvernul României, iar anul acesta intrăm într-o etapă naturală de creștere, în care ne dorim să atragem numeroase talente în noul nostru centru”, declară Ilie Pușcaș, Binance Country Manager.

Potrivit lui Ilie Pușcal, primele poziții disponibile pentru centrul din Iași sunt deschise specialiștilor IT și includ zonele Backend, QA, Frontend și Mobile. Expertiza necesară este axată, cu precădere, pe Java, typescript, iOS și Android, MENA stack, automatizare și framework. Mai mult, în momentul de față, Binance recrutează și în aria de Customer Support, pentru birourile din București.

Citește și: Statul oferă bani înapoi românilor! Ce persoane vor avea parte de venituri financiare

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult