- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Vești proaste pentru români! Două sectoare din București rămân fără apă caldă

13 Sep, 23:56 • Cornel Ghimeșan
Vești proaste pentru români, la început de toamnă. Sectoarele 2 și 3 din București rămân fără apă caldă.
Vești proaste pentru români! Două sectoare din București rămân fără apă caldă

Termoenergetica București a anunțat că apa caldă va fi oprită la 100 de puncte termice din Sectorul 2 și 13 puncte termice din Sectorul 3 fiindcă încep lucrările în șantierele Obiectivelor 1 şi 4 din Programul Operaţional Infrastructura Mare (POIM).

Citește și Marcel Ciolacu: „Până la sfârșitul lunii octombrie investim 524 de milioane de euro pentru dezvoltarea serviciilor publice electronice”

Apa caldă va fi sistată în perioada 13 – 18 septembrie către circa 100 de puncte termice din Sectorul 2. După efectuarea manevrelor de oprire şi de calibrare a debitelor pe celelalte magistrale, alimentarea unor puncte termice din acest sector se va face din CTE Grozăveşti, potrivit unui comunicat al companiei.

Care sunt zonele din București cele mai afectate de lucrările de modernizare

Pe perioada respectivă se vor face lucrări de modernizare la punctele termice din Sectorul 3, tronsonul cuprins între CTE Sud şi Bulevardul Energeticienilor, Şoselele Mihai Bravu, Ştefan cel Mare şi Şoseaua Fundeni. Pentru continuarea lucrărilor în zona Bulevardului Chişinău, într-un alt şantier, Obiectivul 1 din ‘Programul de Reabilitare a sistemului de termoficare al Municipiului Bucureşti’ (32 de kilometri) finanţat de Primăria Municipiului Bucureşti, punctele termice din zona Iancului (între Mihai Bravu şi Bulevardul Chişinău) vor rămâne oprite până în data de 20 septembrie.

Citește și Lotul 3 al drumului de mare viteză Filiaşi-Lugoj a primit undă verde. CNAIR a semnat contractul astăzi

„Este important de subliniat faptul că, deşi în majoritatea Obiectivelor din POIM, şantierele se vor desfăşura cu provizorate care asigură alte rute de alimentare pentru clienţi, în cadrul acestor 2 obiective de pe Magistrala 2 Sud acest lucru nu este posibil din cauza traseului de amplasare a conductelor. Pe toată perioada de execuţie, până la finalizarea lucrărilor, alimentarea în această zonă a Sectorului 2 se va face alternativ din CTE SUD – Magistralele I şi 3 şi CTE Grozăveşti – Magistrala Griviţa”, potrivit comunicatului companiei.

Termoenergetica nu a putut da un termen concret de finalizare, precizând că totul depinde de complexitatea lucrărilor, care e strânsă legătură cu starea de degradare a conductelor.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult