- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Victor Ponta dă de pământ cu Ministerul Transporturilor, din cauza eșecului Autostrăzii Comarnic – Brașov! „Poate că eu făceam prea ieftin, asta era problema”

11 Jan, 10:44 • Bumbeneci Diana
Victor Ponta susține că a vrut să semneze pentru proiectul destinat Autostrăzii Comarnic - Brașov, însă nu ar fi fost sprijinit. Acum, acesta explică seria de pierderi suferite de România în ultimii ani.
Victor Ponta dă de pământ cu Ministerul Transporturilor, din cauza eșecului Autostrăzii Comarnic - Brașov! „Poate că eu făceam prea ieftin, asta era problema”

Victor Ponta acuza Ministerul Transporturilor că nu a terminat proiecte pe care el ar fi putut să le finalizeze încă de pe vremea când era premier. Politicianul a criticat vehement actuala activitate de la Transporturi.

Victor Ponta susține că ar fi putut avea succes cu Autostrada Comarnic – Brașov

Victor Ponta a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Fostul premier a vorbit, printre altele, despre momentul în care a dorit să semneze contractul pentru construcția Autostrăzii Comarnic-Brașov. Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă.

Citește și: Guvernul votează astăzi un proiect major! Crește salariul pentru militari și polițiști

Potrivit lui Victor Ponta, în 2014, pe vremea când era premierul României, acesta a vrut să semneze contractul pentru a se construi Autostrada Comarnic-Brașov. Se pare că lucrurile nu au stat așa cum și-a dorit politicianul, iar acum apar și urmări ale unor decizii neluate la timpul potrivit.

Victor Ponta
Victor Ponta

Mai mult, Victor Ponta susține că el ar fi semnat un contract mult mai ieftin în 2014, iar acum doar studiul de fezabilitate atinge suma respectivă. Fostul premier acuză și că nu s-au putut face mai multe demersuri pentru autostrăzile din România, în ciuda faptului că Ministerul Transporturilor a confirmat, de mai multe ori, debutul unor proiecte majore.

Critica era că am vrut să semnez un contract de 1.9 miliarde de euro, că atât ieșea pentru cei 46 de km. Asta era în 2014.

Acum, când suntem în anul 2023, nu s-a făcut niciun metru din autostradă, dar s-a făcut studiu de fezabilitate, care este de 5.7. Poate că eu făceam prea ieftin, asta era problema”, a mai declarat Victor Ponta.

Ai mai putea citi: Ministrul Sănătății, Alexandra Rafila, declarații despre criza de ibuprofen și paracetamol. „Important este ca populația să aibă disponibilitate la medicamente”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult