- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

VIDEO – În stadiu se află lucrările de pe Autostrada București Nord, care va avea inaugurarea la toamnă. UMB pregătește devierea circulației de pe DN1

10 Aug, 23:51 • Constantin Cristina
Lucrările de pe Autostrada București Nord se află în deplină desfășurare. UMB pregătește devierea circulației de pe DN 1 pe bretelele locale.
VIDEO - În stadiu se află lucrările de pe Autostrada București Nord, care va avea inaugurarea la toamnă. UMB pregătește devierea circulației de pe DN1

Constructorul UMB pregătește devierea circulației de pe DN1 pe bretelele locale amenajate în imediata apropiere a traseului. Autostrada București Nord va fi inaugurată la toamnă, a informat economedia.ro.

Citește și: Autostrada București Nord. Lotul se apropie de stadiu de execuție de 50%. Când vor fi finalizate lucrările

În stadiu se află lucrările de pe Autostrada București Nord, care va avea inaugurarea la toamnă. UMB pregătește devierea circulației de pe DN1

De asemenea, devierea este necesară pentru montarea grinzilor la unul dintre pasajele Autostrăzii A0 București Nord, arată Asociația Construim România. Între Aeroportul Otopeni și zona comercială de la Balotești sunt două pasaje care supratraversează DN1, descărcarea urmând să fie asigurată pe traseul primului pasaj, iar traseul principal al A0 continuat spre A1 București-Pitești doar după conexiunea cu primul lot de pe A0 Nord.

Mai mult, constructorul UMB a terminat de finalizat bretelele pentru devierea circulației de pe DN1 București-Otopeni-Ploiești, structura 2 a nodului rutier A0-DN1, potrivit Asociației.

În imaginile publicate se remarcă coloana de mașini pe sensul spre Balotești-Ploiești făcute din cauza intersecției cu DJ 101 Balotești-Buftea. Din păcate, după devierea DN1 pe bretelele locale, pe sensul spre Ploiești, cozile vor fi și mai mari.

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, avansa, în luna aprilie, pe șantierul A0, termenul august pentru deschiderea celor 19 km și dădea asigurări că se va circula pe întreaga lungime până la Afumați.

Finalizarea Lotului 2 de pe A 0 Nord (aprox. 80 % cu aproape 1000 de drumari în șantier) va permite UMB să crească mobilizarea pe Lotul 4 (se așteaptă aviz pentru viaductul Cernica) și pe alte șantiere mai avansate cu șanse de inaugurare în decembrie precum Lotul 3 al Drumului Expres Craiova-Pitești.

Alte articole: Autostrada București Nord: nu încep lucrările pentru primul lot. Protestul magistraților amână decizia la contestațiile Pizzarotti – Intrakat