- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Vin sărbătorile, vin! Orașul din România care se pregătește de pe acum de atmosfera de Crăciun „Avem deja căsuța lui Moș Crăciun. E funcțională și urmează să i se atașeze instalațiile”

21 May, 13:26 • Constantin Cristina
Orașul din România care este opusul lumii. În timp ce toată lumea se gândește la vacanțe la soare, la plajă, acest oraș a instalat deja căsuța lui Moș Crăciun.
Vin sărbătorile, vin! Orașul din România care se pregătește de pe acum de atmosfera de Crăciun „Avem deja căsuța lui Moș Crăciun. E funcțională și urmează să i se atașeze instalațiile”

Vine Moș Crăciun! Deși suntem la jumătatea lunii mai, iar toată lumea așteaptă cu nerăbdare vacanțele pe litoral, Craiova se gândește la venirea iernii și a sărbătorilor de iarnă, a notat ziare.com.

Vezi și: Program CFR de Paște 2023. Cum vor circula trenurile cu ocazia sărbătorilor

Vin sărbătorile, vin! Orașul din România care se pregătește de pe acum de atmosfera de Crăciun

 

Primăria din Craiova a început pregătirile pentru târgul de Crăciun, iar Lia Olguța Vasilescu a postat pe pagina de Facebook primele imagini cu decorațiunile de iarnă.

„Avem deja căsuța lui Moș Crăciun, pregătită pentru târgul din iarnă. Are 6 metri înălțime, un ceas supradimensionat, e funcțională și urmează să i se atașeze instalațiile de iluminat. Gabi Rizea și echipa de sculptori selectată de Casa de Cultură Traian Demetrescu au făcut, iarăși, minuni!!

târg de sărbători, Craiova
târg de sărbători, Craiova

Le mulţumesc tuturor celor care au votat Craiova pentru a deveni una dintre cele mai frumoase destinaţii de Crăciun. Iată că suntem pe podium anul acesta. Asta înseamnă că trebuie să ne pregătim de următorul târg. (…) Sunt foarte mulţi turişti care au venit zilele acestea la Craiova şi sunt convinsă că după ce vor vedea noul clasament vor veni şi mai mulţi zilele următoare. Sunt convinsă că nu are nimeni căsuţe atât de frumoase de Crăciun. Am văzut că sunt foarte multe târguri de Crăciun foarte frumoase şi realmente este o surpriză şi faptul că suntem înaintea Vienei cred că, astăzi, pentru români, este o bucurie foarte mare”, a declarat anul trecut, Olguța Vasilescu.

În 2022, potrivit clasamentul, primul loc a fost adjudecat de Budapesta, cel de-al doilea de orașul Gdańsk din Polonia, iar pe locul al patrulea s-a clasat Viena.

Alte articole: Cât câştigă un vânzător la Aeroportul Otopeni. Beneficii extrasalariale: bonuri de masă, bonusuri de performanţă, prime de sărbători şi masa de prânz asigurată