- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Vine potopul în România! ANM anunță că țara va fi lovită de un nou val de aer rece

12 Sep, 13:28 • Bumbeneci Diana
Se schimbă radical vremea! Șefa ANM anunță o schimbare radicală a vremii: vine potopul peste România.
Vine potopul în România! ANM anunță că țara va fi lovită de un nou val de aer rece

Potop în România. Directorul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), Elena Mateescu explică noile schimbări ale vremii. Specialistul ANM  a anunțat că, începând de miercuri seara, ploile și furtunile se vor instala în cea mai mare parte a țării, iar în weekend maximele nu vor mai trece de 28 de grade.

Un val de aer rece aduce potopul în România

Un val de aer rece va pătrunde în țara noastră aducând ploi și furtuni în unele zone, dar și o răcorire a vremii. Instabilitatea atmosferică se va menține ridicată de joi până sâmbătă, în acest interval fiind așteptate cantități de apă de până la 25 – 40 l/mp.

”Precipitații vom avea începând de miercuri în zone restrânse. De miercuri după amiază, dar mai ales pe timpul nopții de miercuri spre joi precipitațiile se vor extinde în țară, urmând ca joi să avem parte de o zi ploioasă.

Vezi și: Prognoza meteo ANM pentru următoarele 4 săptămâni. Cum va fi vremea în România până pe 9 octombrie

Sfârșitul de săptămână și weekendul vor aduce valori normale pentru această perioadă de 22-28 de grade.”, a explicat șefa ANM, la Antena 3.

De asemenea, vor fi schimbări bruște de temperatură. Dacă miercuri vom avea o maximă de 33-34 de grade, în următoarele zile temperaturile cu greu vor mai depăși temperatura maximă de 28 de grade.

Ai mai putea citi și: Un nou job cucerește românii. Venituri de 1000 de euro pe lună, tichete de masă, abonamente și al 13-lea salariu

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult