- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Un nou job cucerește românii. Venituri de 1000 de euro pe lună, tichete de masă, abonamente și al 13-lea salariu

24 Jun, 08:26 • Bumbeneci Diana
Un coordonator de operaţiuni bancare câştigă între 750 şi 1.000 de euro net pe lună. Ce trebuie să facă aceștia pentru venitul lunar la job.
Un nou job cucerește românii. Venituri de 1000 de euro pe lună, tichete de masă, abonamente și al 13-lea salariu

Un angajat pe poziţia de coordonator de operaţiuni bancare are un salariu care variază, în medie, între 750 şi 1.000 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

Ce trebuie să faci la acest job

Vezi și: Un nou loc de muncă remote face furori printre români. Salariu de 1500 de euro, bonusuri extrasalariale și muncă de acasă

salariu job
salariu job

„Un coordonator de operaţiuni bancare are responsabilitatea de a superviza şi coordona activităţile operaţionale din cadrul unei instituţii bancare. Acesta asigură buna desfăşurare a proceselor şi procedurilor specifice instituţiei, având în vedere conformitatea cu reglementările şi politicile bancare.

Printre atribuţiile şi responsabilităţile specifice ale acestui rol se numără supervizarea şi organizarea activităţilor din departamentul de Operaţiuni, asigurând acurateţea documentelor solicitate de la clienţi, cât şi procesarea la timp a documentelor, respectând normele şi procedurile interne ale băncii, ale BNR şi legislaţiei în vigoare. Sunt la mare căutare astfel de specialişti în Bucureşti, Constanţa, Târgu-Mureş, Brăila şi Galaţi, iar oferta salarială este între 750 – 1.000 euro net”, afirmă Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Locul de muncă are și foarte multe beneficii extrasalariale. Angajatorii oferă tichete de masă, al 13-lea salariu, abonament medical, preţuri speciale la activităţi sportive şi programe de învăţare.

La ora actuală, 229 de posturi vacante pentru poziţia de cooperator de operaţiuni bancare sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Pentru această poziţie, cele mai multe anunţuri sunt în Bucureşti, Constanţa, Târgu-Mureş, Brăila şi Galaţi.

Vezi și: Meteo 19 iunie – 17 iulie. Urmează un nou val de fenomene extreme, furtuni, grindină și vijelii. Când ne vom putea bucura de vară

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult