- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Voucher de 2.000 de lei pentru această categorie de români! Cine sunt persoanele care primesc bani GRATIS de la stat

11 Jul, 13:32 • Cornel Ghimeșan
În România, există o inițiativă prin care se acordă vouchere în valoare de 2.000 de lei unui segment specific de români. Aceste vouchere reprezintă un sprijin financiar destinat cuplurilor defavorizate care urmează să devină părinți.
Voucher de 2.000 de lei pentru această categorie de români! Cine sunt persoanele care primesc bani GRATIS de la stat

Voucher de 2.000 de lei pentru această categorie de români! În România, Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) a inițiat un program de sprijin financiar destinat mii de mame care se află în situații dificile. Acest program, intitulat „sprijin pentru cuplurile mamă – nou-născut defavorizate”, nu este competitiv și are ca scop principal acordarea de asistență financiară directă.

Citește și:Jobul cu salariu de 2.000 de euro pentru care se caută români! Ce competențe trebuie să aibă

Prin intermediul acestui apel de proiecte, MIPE urmărește să ajute familiile să facă față cheltuielilor asociate cu venirea pe lume a unui copil în condiții economice precare, contribuind astfel la îmbunătățirea calității vieții acestor cupluri și a nou-născuților lor.

Sprijin financiar de 2.000 de lei pentru aceste femei

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult