- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Vrei să devii consultant în servicii pentru companii? Iată cât de simplu poți câștiga peste 1200 de euro pe lună

30 Sep, 13:14 • Bumbeneci Diana
Un consultant în servicii pentru companii câştigă între 900 şi 1.200 de euro net pe lună. Iată ce trebuie să facă acesta pentru veniturile sale.
Vrei să devii consultant în servicii pentru companii? Iată cât de simplu poți câștiga peste 1200 de euro pe lună

Un angajat pe poziţia de consultant în servicii pentru companii are un salariu care variază, în medie, între 900 şi 1.200 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs. Iată ce trebuie să facă acesta pentru veniturile sale.

Ce trebuie să facă un consultant în servicii pentru companii

Vezi și: Mare atenție, pensionari! La Guvern se lucrează pe 3 scenarii pentru recalcularea pensiilor

„Digitalizarea a avut un impact semnificativ asupra serviciilor de suport în ultimii ani. Această tranziţie a generat o nevoie mai mare de servicii de suport, companiile şi utilizatorii având nevoie de asistenţă şi ajutor, în special tehnic, pentru a putea folosi programe, aplicaţii şi software nou.

Din sfera de suport tehnic este şi rolul de consultant servicii companii, o poziţie responsabilă cu asigurarea suportului pentru aplicaţii prin preluarea, documentarea şi rezolvarea cererilor clienţilor respectând standardele interne de calitate, indicatorii de performanţă, fluxurile şi procedurile interne. Cerinţele pentru acest job includ experienţa anterioară în roluri de suport tehnic, cunoştinţe minime de IT din ariile software/hardware, experienţă cu soluţii financiar-contabile/ERP sau cunoştinţe de MySQL. Salariul este între 900 şi 1.200 euro net lunar“, afirmă Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: posibilitatea de a lucra remote, tichete de masă, abonament la clinici medicale private şi traininguri de specialitate.

La ora actuală, 1.196 de posturi vacante pentru poziţia de consultant servicii companii sunt disponibile pe platforma bestjobs. Acestea sunt disponibile dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Ilfov şi în regim de muncă remote.

Te poate interesa și: Meteo 25 septembrie – 2 octombrie 2023. Vreme instabilă și surprize neplăcute din partea meteorologilor

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult