- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Wizz Air anulează zborurile pe bandă rulantă, fără să anunțe clar despre ce curse este vorba! Clienții companiei low-cost sunt extrem de revoltați

16 Aug, 20:50 • Cornel Ghimeșan
Compania aeriană low-cost Wizz Air anunță că începând din luna septembrie anulează mai multe zboruri din toată rețeaua sa, inclusiv în România. Reprezentanții companiei nu au precizat câte curse vor fi afectate, care sunt rutele și nici cât durează această măsură.
Wizz Air anulează zborurile pe bandă rulantă, fără să anunțe clar despre ce curse este vorba! Clienții companiei low-cost sunt extrem de revoltați

Wizz Air anulează zborurile pe bandă rulantă, fără să anunțe clar despre ce curse este vorba! Cu toate acestea, Wizz Air a anunțat că măsura este luată ca urmare a verificărilor în avans ale unor motoare GTF, solicitate de Pratt & Whitney, producătorul motoarelor verificate, scrie știripesurse.

Citește și Românii trebuie să-și reprogrameze vacanțele. Wizz Air anulează toate cursele spre această destinație în luna octombrie

Wizz Air anulează zborurile pe bandă rulantă, fără să anunțe clar despre ce curse este vorba!

„Wizz Air confirmă că, din cauza verificărilor în avans ale unor motoare GTF, solicitate de Pratt & Whitney, a fost nevoită să facă ajustări în cadrul reţelei sale, rezultând în anularea unor zboruri, începând din luna septembrie. Compania aeriană confirmă că nicio rută din România nu a fost suspendată permanent ca urmare a acestor inspecţii ale motoarelor”, au transmis reprezentanţii companiei aeriene care au subliniat că nu au o evidenţă a curselor afectate şi nici până când va dura măsura.

Însă, compania low-cost susține că pasagerii de pe zborurile afectate au fost deja notificaţi şi li s-a oferit un program alternativ de zbor, opţiunea rambursării complete prin metoda iniţială de plată sau rambursarea a 120% din tariful iniţial achitat în credit de companie pentru rezervări viitoare.

„În cazul în care o rezervare a fost efectuată printr-o agenţie de turism, fie ea şi online, compania aeriană le recomandă pasagerilor să contacteze agenţia care deţine rezervarea, pentru a face modificările necesare”, mai spun reprezentanţii companiei aeriene.

De asemenea, Wizz Air le recomandă verificarea folder-ului de spam în privinţa e-mailurilor referitoare la posibilele modificări de program.

„Wizz Air îşi cere scuze pentru neplăcerile cauzate de acest eveniment neplanificat, aflat în afara controlului nostru, însă siguranţa şi securitatea pasagerilor, a echipajului şi a aeronavelor este prioritatea noastră”, au mai adăugat reprezentanții Wizz Air.

Acest anunț a venit la doar câteva zile după ce pe data de 9 august, Wizz Air a transmis că din cauza verificărilor în avans ale unor motoare GTF, solicitate de Pratt & Whitney, a fost nevoită să facă ajustări în cadrul reţelei sale, rezultând în anularea unor zboruri în anumite zile, între unele destinaţii.

Citește și Wizz Air se confruntă cu probleme serioase! Compania lowcost este nevoită să anuleze sute de zboruri, după depistarea unor defecțiuni la motoarele aeronavelor. Ce se întâmplă cu banii pasagerilor

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult