- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

WTA 12 septembrie. Ce se întâmplă cu Simona Halep, din această săptămână

12 Sep, 09:00 • Bumbeneci Diana
WTA 12 septembrie. Ce se întâmplă cu Simona Halep, din această săptămână

După o perioadă plină de schimbări și de agitație, Simona Halep primește noi vești din lumea sportului. Îndrăgita jucătoare de tenis a reușit să își îndeplinească un vechi obiectiv: să ajungă din nou măcar în top 10 WTA.

După separarea de Toni Iuruc, Simona Halep primește vești mai bune de la WTA

Simona Halep se află astăzi pe locul 9, după o coborâre de două locuri, în clasamentul WTA dat publicității, luni, după US Open. La acest turneu, Simona a fost eliminată încă din primul tur și a pierdut șansa la calificarea în finala uneia dintre cele mai mari competiții WTA.

Halep are 3025 de puncte. Următoarea româncă din clasament este Sorana Cîrstea, care a coborât de pe locul 37 pe 38, cu 1330 puncte. Schimbări în această săptămână au fost și pentru Irina Begu. Se pare că sportiva a urcat de pe 42 pe 41, cu 1294 puncte, iar Ana Bogdan a urcat de pe 69 pe 65, cu 887 puncte. Jaqueline Cristian a coborât zece poziții și este pe 87, cu 712 puncte.

O altă schimbare favorabilă s-a înregistrata și pentru Ruse. După o urcare de cinci locuri, Elena Gabriela Ruse a revenit în Top 100 și ocupă locul 96, cu 656 puncte.

Primele poziții ale clasamentului sunt următoarele: 1. Iga Swiatek (câștigătoare la US Open) – 10365 de puncte, Ons Jabeur (finalistă la US Open) – 5090 puncte, 3. Anett Kontaveit – 4300 puncte, Paula Badosa – 3.980 puncte, 5. Jessica Pegula – 3.501 puncte.

Simona Halep, singură și gata de noi decizii

Ultimele zile nu au fost tocmai ușoare pentru Simona Halep, în condițiile în care joia trecută, sportiva s-a separat la notar de Toni Iuruc, după aproape un an de relație și la doar câteva luni distanță de cununia lor religioasă. După divorț, Halep nu s-a mai înscris pentru luna septembrie la niciun turneu, însă a fost văzută mai tot timpul cu zâmbetul pe buze, atât singură, cât și în compania celor dragi.

Zilele trecute, Simona a reușit să uimească din nou în momentul în care a fost surprinsă la o clinică de fertilizare. Surse din anturajul sportivei au transmis, în mediul online, că Simona ar avea de gând să fie mamă singură, însă jucătoarea de tenis nu a făcut nicio declarație oficială în acest sens.

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult