- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Zile libere 2023. Câți bani vor scoate din buzunare bugetarii care vor să petreacă la munte minivacanța de 1 Decembrie

13 Oct, 12:46 • Bocioacă Bianca
Chiar dacă ne aflăm abia la jumătatea lunii octombrie, vacanțele pentru minivacanța de Ziua Națională pot fi deja rezervate. Bugetarii vor avea parte de patru zile libere.
Zile libere 2023. Câți bani vor scoate din buzunare bugetarii care vor să petreacă la munte minivacanța de 1 Decembrie

Sejururile pentru minivacanța de 1 Decembrie pot fi deja rezervate. Bugetarii vor avea parte de patru zile libere, în preajma Zilei Naționale, după cum urmează: de Sfântul Andrei, care pică într-o joi, și până duminică, 3 decembrie. Hotelierii și-au scos deja ofertele la înaintare.

Citește și: Două noi zile libere în octombrie 2023. Iată cine se va bucura de acest beneficiu

Prețuri pentru minivacanța de 1 Decembrie

Administratorii pensiunilor din satul maramureșean Breb au încercat să mențină tarifele de anul trecut. Minivacanța de 1 Decembrie pornește aici de la 400 de lei pe cameră, include și demi pensiune, iar turiștii se pot bucura de cină festivă, dar și de spectacolele oferite de ceterași.

Citește și: Zile libere legale în 2024. Pentru anul următor, veștile nu sunt chiar tocmai bune

Administratorii de pârtii sunt și ei pe ultima sută de metri cu pregătirile. Locurile de cazare au fost la mare căutare și prețuril pornesc de la 340 de lei.

Și marea îi atrage pe turiști de 1 Decembrie, La un hotel de 4 stele din Mamaia, prețurile pornesc de la 410 lei/noapte și includ servicii de relaxare. La Eforie Nord, prețurile pornesc de la 380 de lei/noapte într-un hotel de 4 stele, iar turiștii care aleg pachetul all inclusive trebuie să plătească 750 de lei/noapte. În Olimp, o noapte de cazare la un hotel de 5 stele costă 730 de lei, potrivit observatornews.ro.