MEDIA & MARKETING

Discovery a platit 1,3 mld. euro pentru drepturile de difuzare a Jocurilor Olimpice 2018-2024

29 iunie 2015, ora 17:49 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
David Zaslav, presedinte si CEO Discovery Communications si Thomas Bach, presedintele Comitetului Olimpic International
David Zaslav, presedinte si CEO Discovery Communications si Thomas Bach, presedintele Comitetului Olimpic International
Discovery a achizitionat drepturile exclusive de transmitere a Jocurilor Olimpice in valoare de 1,3 miliarde de euro, pentru toate platformele, inclusiv pentru canale TV libere la retransmisie, canale TV cu plata, online si pe mobil, disponibile in toate cele 50 de tari si teritorii din Europa.

Comitetul Olimpic Internațional a anunțat astăzi acordarea drepturilor de difuzare TV și pe toate platformele, în Europa, pentru cele 4 ediții ale Jocurilor Olimpice din perioada 2018 – 2024 companiei Discovery Communications, care deține Eurosport.

Anunțul marchează începutul unui parteneriat pe termen lung între Jocurile Olimpice, cel mai important eveniment sportiv la nivel global, și Discovery Communications, una dintre cele mai mari companii media din lume.

Cu o medie de 10 canale în fiecare piață, Discovery și Eurosport aduc cea mai amplă acoperire de până acum, ajungând la peste 700 de milioane de telespectatori din Europa.Într-o perioadă în care conținutul este disponibil oriunde și oricând, Jocurile Olimpice sunt un eveniment unic cu o audiență enormă, captând atenția întregii lumi.

Discovery a achiziționat drepturile exclusive în valoare de 1,3 miliarde de euro, pentru toate platformele, inclusiv pentru canale TV libere la retransmisie, canale TV cu plată, online și pe mobil, disponibile în toate cele 50 de țări și teritorii din Europa.

În linie cu cererile Comitetului Olimpic Internațional și ale fiecărei piețe în parte, Discovery și-a luat angajamentul ca, pe durata competiției, să transmită un minim de 200 de ore din cadrul Jocurilor Olimpice și 100 de ore din cadrul Jocurilor Olimpice de Iarnă pe canale TV libere la retransmisie. Discovery va sublicenția o parte din drepturi în mai multe piețe din Europa.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 21 Octombrie 2020, 02:01
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter