- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Lazarus a lansat Zeus TV

20 May, 11:55 • Redactia DailyBusiness
Televiziunea Zeus TV a inceput sa emita in noaptea de miercuri spre joi, la ora 01.00, fiind disponibila in momentul de fata unui numar de circa 400.000 de abonati ai UPC Digital si ai unor operatori de cablu mai mici din tara, dupa cum a declarat Luis Lazarus, proprietarul postului, citat de [url=http://www.mediafax.ro/cultura-media/televiziunea-lui-lazarus-zeus-tv-s-a-lansat-8275032/]Mediafax[/url].
Lazarus a lansat Zeus TV

„Ne-am lansat pe UPC Digital si am semnat si contractul cu firma ESS care administreaza fragmente pe satelitul Thor”, a spus Lazarus, precizand ca, in momentul de fata, postul Zeus TV este disponibil si in grilele altor operatori mai mici din tara. Potrivit lui Lazarus, Zeus TV ar urma sa fie preluat si de Dolce, platforma de satelit a Romtelecom, dar si de alte companii de cablu din tara.

In grila de programe a Zeus TV se vor regasi 44 de programe, emisiunea centrala fiind „Luis Lazarus Live”, difuzata intre orele 20.00 – 00.30, „in cadrul careia vor fi dezbatute cele mai incitante subiecte ale momentului”.

Grila de programe va include si emisiuni precum „Consecintele tradarii”, moderata de fosta sotie a lui Luis Lazarus, Antoanela, „Monden Events”, difuzata de luni pana vineri, incepand cu ora 19.00, „Spartanii” – despre viata si cariera luptatorilor profesionisti, „Universul Sanatatii”, „Lux Design”, „Eco TV”, dar si „Revista presei”, care va fi difuzata de la ora 00.30 si va avea patru prezentatoare, printre care si Sanziana Buruiana.