MEDIA & MARKETING, NEW MEDIA

Orange TV se lanseaza pe Internet si satelit

11 iunie 2013, ora 15:53 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
tvorange.jpg
Operatorul de telecomunicatii Orange Romania lanseaza marti serviciul Orange TV, disponibil pe televizor si computer, prin satelit si prin Internet.

In curand, Orange TV va fi disponibil si pe smartphone si tableta, se mentioneaza intr-un comunicat al operatorului telecom. 
Serviciul Orange TV ofera acces la peste 40 de canale HD, dintre care 26 de posturi in premiera pe piata in format HD.

Canalele TV sunt transmise prin intermediul satelitului SES Astra, pozitionat pe orbita Pamantului la 31,5º E, coordonate care asigura cea mai extinsa acoperire si cel mai puternic semnal la nivelul intregii tari.

In plus, serviciile de internet mobil le ofera clientilor Orange posibilitatea sa urmareasca in direct atat posturile lor TV favorite, cat si filme sau emisiuni inregistrate, cu un singur abonament Orange TV.

Clientii pot alege unul dintre cele trei abonamente disponibile, Local HD, World HD sau Universe HD, in functie de programele pe care doresc sa le urmareasca.

Serviciul Orange TV prin satelit permite restrictionarea accesului copiilor la oricare dintre canale si configurarea a pana la 5 liste personalizate de canale favorite, in care posturile TV pot fi ordonate in functie de preferinte.

Dezvoltat in cadrul unor parteneriate cu furnizori cu expertiza la nivel international, precum SES Astra, GlobeCast (parte din grupul Orange), Dailymotion (parte din grupul Orange), Viacces-Orca (parte din grupul Orange), Dishstone si Samsung, serviciul Orange TV face parte din strategia grupului Orange de a oferi clientilor acces la servicii de continut pe toate tipurile de ecrane disponibile.

Orange TV este disponibil tuturor celor interesati, indiferent daca sunt sau nu abonati Orange in prezent, si nu implica folosirea altor servicii din portofoliul Orange. Utilizatorii pot alege un contract pe 12 sau 24 de luni la Orange shop, precum si in magazinele partenere Orange din toata tara. Tarifele pentru un abonament pe 24 de luni pornesc de la 5 euro (TVA inclus), in functie de pachetul ales, la care se adauga taxele aferente echipamentului si punerii in functiune a serviciului.

Pe piata locala a serviciilor de transmisie programe TV mai activeaza companii precum RCS&RDS, UPC si Romtelecom.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 26 Octombrie 2020, 09:39
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter