NEW MEDIA

Yahoo preia serviciul de blogging Tumblr pentru 1,1 mld. dolari

20 mai 2013, ora 17:17 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Tumblr.jpg
Yahoo! va prelua Tumblr, serviciu care gazduieste 108 milioane de bloguri, pentru 1,1 miliarde de dolari, directorul general Marissa Mayer incercand sa atraga mai multi utilizatori si contracte de publicitate.

Tumblr, cu sediul central in New York, va continua sa gazduiasca cele peste 108 milioane de bloguri, iar directorul general fondator al companiei, David Karp, in varsta de 26 de ani, va raspunde in continuare de site, se arata intr-un comunicat al Yahoo!.

Mayer mizeaza ca Tumblr va contribui la cresterea atractivitatii Yahoo! pe piata publicitatii online, pe care concureaza cu Google si Facebook.

Pretul care va fi platit, de aproximativ o cincime din numerarul de 5,4 miliarde de dolari de care dispune Yahoo!, scoate in evidenta importanta data de Mayer planului de relansare a companiei, considera Zachary Reiss-Davis, analist la Forrester Research, noteaza Mediafax.Tumblr, fondat in 2007 de omul de afaceri David Karp, a contactat mai multe companii importante din sectorul tehnologiei solicitand oferte de preluare sau incheierea unui parteneriat, au declarat pentru Bloomberg surse apropiate situatiei.

Citeste si: Grupul Yahoo va integra in fluxul sau de actualitati diverse mesaje de pe Twitter
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 25 Iunie 2021, 10:37
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter