- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri politică

Cum a rămas Dan Diaconescu fără vila din cartierul Primăverii. Imobilul valora peste 2 milioane de euro

07 Apr, 11:09 • Stefan Simion
Continuă Cum a pierdut Dan Diaconescu vila din Primăverii care valorează două milioane de euro.
Cum a rămas Dan Diaconescu fără vila din cartierul Primăverii. Imobilul valora peste 2 milioane de euro

În afară de toate problemele pe care le are cu legea în ultimele zile, Dan Diaconescu a mai trecut de curând printr-o adevărată lovitură de proporții. Conform declarațiilor lui Dumitru Dragomir, Dan Diaconescu a pierdut recent o vilă situată în cartierul Primăverii, anunță Fanatik.

Diaconescu se împrumutase pentru a cumpăra această vilă de la o persoană, dar când a venit momentul să-i returneze banii, banca nu i-a dat creditul necesar.

Cum a pierdut Dan Diaconescu vila din Cartierul Primăverii

„După pușcărie, Dan Diaconescu n-a dus-o bine. A avut în Primăverii o vilă foarte frumoasă. A luat un împrumut pe vila asta de 1.200.000 de euro. Vila face ușor 2 milioane. Trebuia să îi dea banii la 1 februarie individului. Când trebuia să-i dea banca, banca l-a amânat cu trei luni și a pierdut casa.S-a întâmplat chiar zilele astea. A pierdut vila la 1.160.000. El se împrumutase de banii ăștia și venise termenul, scadența, el a cerut bani de la bancă.Și banca l-a amânat. A avut procese, a avut… A cheltuit și pe procese vreo 2-3 milioane. A pierdut vila asta, mă rog, mai are și altele”, a declarat Dragomir pentru Fanatik.

Dan Diaconescu a ajuns în ochii procurorilor din Constanța pentru infracțiunea de act sexual cu un minor, pentru care riscă până la 7 ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat, însă momentan nu a fost anunțat un verdict final.

Dan Diaconescu este în vizorul procurorilor constănțeni pentru infracțiunea de act sexual cu un minor, pentru care riscă până la 7 ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat.

https://www.youtube.com/watch?v=45Mg4hg6dio&t=2062s&ab_channel=FANATIKRO

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult