- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri politică

Dana Budeanu face topul celor mai proaste decizii luate de Guvern: „Când te lovesc toate astea trei, nu înţeleg cum te mai poţi salva”

21 Nov, 15:54 • Russo George
Designerul Dana Budeanu, una dintre cele mai critice voci la adresa Guvernului din ultimii ani, a realizat un top al celor mai nocive decizii luate de autorităţi, pe primul loc fiind una dintre măsurile cele mai controversate din timpul pandemiei.
Dana Budeanu face topul celor mai proaste decizii luate de Guvern: Când te lovesc toate astea trei, nu înţeleg cum te mai poţi salva

Dana Budeanu numeşte măsurile Guvernului „mascarade” şi deplânge soarta celor mai vulnerabili dintre români, care au fost cei mai tare afectaţi de acestea. Creatoarea de modă a spus că nu ştie cum se mai pot descurca românii în aceste condiţii şi merge chiar până la a se întreba dacă mai au şanse de supravieţuire.

„Mascarada este unul dintre cuvintele, să le spun așa, pe care le-am lansat în anii ăștia grei prin care am trecut cu concursul USR.

1. Mizeria de la Ministerul Sănătății referitoare la mâncarea din spitale, frigul din spitale, mizeria din spitale și accesul la sănătate care a fost oprit pe parcursul guvernării de dreapta definitiv și care nu s-a mai reluat niciodată deloc in spital.

Oamenii mănâncă din gunoi în absolut toate spitalele de stat din România, cu excepția, probabil la 5 % dintre acestea.

Mizerie este, apă caldă, căldură nu există în spital. Știm asta foarte bine. Asta este, cred eu, mascarada de pe locul 1.

Citeşte şi: Victor Ponta, avertisment înfricoşător: „Pensiile se pot mări cu oricât. Oricum banii nu există, vor veni din împrumuturi”

2. Prețul la energie „liberalizat” – o bătaie de joc care și aia se va reglementa acum printr-o ordonanță care va diminua cât de cât furtul calificat al băieților deștepți și atât, care nu avea niciun rost și n-a avut niciun sens.

3. Problema a pensiilor – o problemă foarte, foarte gravă.

Dacă observați, toate aceste trei mascarade targetează strict oamenii amărâți, adică majoritatea populației, care nu știu dacă astăzi mai au vreo șansă de supraviețuire.

Atunci când te lovesc toate astea trei, eu nu înțeleg în ce fel te poţi salva și cum”, a spus Dana Budeanu la Antena 3.

Citeşte şi: Rareș Bogdan susține măsurile de ajutorare a populației defavorizate: „Cei cu venituri sub 2.000 de lei să primească un sprijin suplimentar”