- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri politică

George Simion, atac la adresa lui Dragnea: „A distrus speranțele a milioane de români”

16 Jan, 17:25 • Polojan Tudor
Liderul AUR, George Simion, l-a atacat public pe Liviu Dragnea într-un interviu acordat către bugetul.ro. Liviu Dragnea, la rândul său, spune că în spatele lui Simion s-ar afla Florian Coldea, fost șef operativ al SRI.
George Simion, atac la adresa lui Dragnea: „A distrus speranțele a milioane de români”

George Simion, lider al AUR, a declarat pentru bugetul.ro că Liviu Dragnea, fost lider al PSD, ar fi prieten de pahar cu Florian Coldea și că acesta ar fi fost marioneta fostului șef operativ al SRI.
Totodată, Dragnea susține la rândul lui ecuația inversă, mai exact că Florian Coldea ar fi în spatele liderului AUR.

„Nu l-am văzut niciodată pe Florian Coldea, prietenul de șprițuri al lui Liviu Dragnea”, spune Simion.

George Simion, liderul AUR/ Sursa foto: blacknews.ro
George Simion, liderul AUR/ Sursa foto: blacknews.ro

Mai citește și: Victor Ponta atac dur la adresa președintelui: „Zelenski își bate joc de noi, domnul Iohannis nu a zis nimic!”

În terenul cui se află mingea?

Simion a declarat că nu îl cunoaște personal pe Coldea, ba mai mult, îl consideră unul dintre cele mai toxice personaje din România.

„Domnul Dragnea a distrus speranțele a milioane de români, din ce spun unii, la indicațiile lui Coldea. Nu l-am văzut niciodată pe Florian Coldea și îl consider unul din indivizii toxici pentru România: prietenul de șprițuri al lui Dragnea, cel care l-a înscăunat pe el și pe doamna Kovesi.Restul sunt fabulațiile unui om care nu va mai conduce România niciodată, pentru că nu a fost in stare, a declarat George Simion.

Liviu Dragnea, fost lider PSD/ Sursa foto: evz.ro
Liviu Dragnea, fost lider PSD/ Sursa foto: evz.ro

Liviu Dragnea răspunde cu aceleași acuzații

Liviu Dragnea a venit la rândul său cu replici acide la adresa lui Simion

„Mentorul lui George Simion e Florian Coldea. A fost de la început și va fi mereu. Coldea mi-a spus. Prima discuție despre George Simion am avut-o cu Kelemen Hunor. Prin 2014-2015, nu mai țin minte. Care mi-a zis: tu știi că unul din oamenii pe care îi folosește SRI să atace maghiarimea este Simion? Nu am știut…

La câteva zile, l-am întrebat frontal pe Florian Coldea și a zis DA.

Astă vară eram în casă la un prieten și stând cu el primește un telefon de la un cetățean bulgar implicat într-o firmă foarte puternică de PR de campanie electorală, printre cele mai bune din lume. L-a sunat să-l întrebe dacă știe un personaj din România pe nume Florian Coldea, că i-a contactat pentru a intermedia un contract de consultanță cu AUR.

Banii adevărați nu veneau prin donații sau conturi bancare. Erau din partea SRI sau a firmelor apropiate. Acest băiat nu va putea să scape niciodată de legăturile cu Florian Coldea. Cine susține AUR susține de fapt revenirea lui Florian Coldea la conducerea României” a declarat Dragnea pentru realitatea.net.

Te-ar mai putea interesa: Bogdan Aurescu scoate asul din mânecă! Ce aliați are România în cursa Schengen?

Pasionat de tot ce înseamnă viață, de la scris până la bucătăria internațională, de la fotografie la istorie, de la muzică la abstract. Cu o dorință arzătoare de a spune lucrurilor pe nume, ... citește mai mult