- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri politică

Nicolae Ciucă, ultimele declarații despre comasarea alegerilor. „Mizez pe raţiunea tuturor, astfel încât să avem o soluţie”

14 Feb, 21:36 • Fundeanu Madalina
Nicolae Ciucă a făcut anunț de ultim moment în ceea ce privește comasarea alegerilor. Acesta a spus că mizează pe raţiunea tuturor, astfel încât să găsească o soluţie.
Nicolae Ciucă, ultimele declarații despre comasarea alegerilor. „Mizez pe raţiunea tuturor, astfel încât să avem o soluţie”

Nicolae Ciucă, președintele Partidului Naţional Liberal, a făcut anunț de ultim moment în ceea ce privește comasarea alegerilor. Acesta a spus că mizează pe raţiunea tuturor, astfel încât să găsească o soluţie, conform informațiilor transmise de Agerpres.

Nicoale Ciucă a vorbit despre comasarea alegerilor

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Nicolae Ciucă, a afirmat, miercuri, la Ateneul Român, că mizează pe raţiunea partenerilor de coaliţie, astfel încât să se ajungă la o soluţie privind comasarea alegerilor europarlamentare şi locale, potrivit sursei citate.

„Vom discuta din nou, vom căuta soluţii, şi eu mizez foarte mult pe raţiunea tuturor, astfel încât să avem o soluţie şi să ne concentrăm pe tot ceea ce înseamnă actul de guvernare, pregătirea tuturor etapelor electorale. Şi în felul acesta să asigurăm în continuare stabilitate prin responsabilitate politică”, a declarat Nicolae Ciucă despre comasarea alegerilor.

Ai mai putea fi interesat și de: Vila Lac 1, modernizată cu 56 de milioane de euro. Se așteaptă semnătura lui Marcel Ciolacu ca proiectul să intre în vigoare

Nicolae Ciucă, despre comasarea alegerilor
Nicolae Ciucă, despre comasarea alegerilor

Ce a spus despre participarea separată a Partidului Naţional Liberal la alegeri

În momentul în care a fost întrebat dacă ia în calcul participarea separată a PNL la alegeri, în situația în care nu se va ajunge la o înţelegere, el a spus că această decizie a fost luată încă din toamna anului trecut.

„Participarea separată am avut-o în vedere încă din noiembrie, când am decis să ne asumăm angajarea în campania din 2024 prin forţe proprii.

Avem motto-ul ‘Prin noi înşine’, ca atare nu este vorba despre noi, despre Partidul Naţional Liberal, ci despre ceea ce trebuie să facem pentru a asigura reprezentativitatea necesară votului cetăţenilor.

Votul cetăţenilor este cel care contează. Partidele politice trebuie să facă totul ca aceasta să se întâmple în realitate”, a mai spus preşedintele Partidului Naţional Liberal.

Nicolae Ciucă a participat, alături de secretarul general al Partidului Naţional Liberal, Lucian Bode, la Gala Sportului Românesc 2023, eveniment organizat de Agenţia Naţională pentru Sport, la Ateneul Român.

Vezi mai multe știri: România trebuie să se pregătească pentru 2025, atunci când va înceta plafonarea prețurilor la energie – Bogdan Chiriţoiu, șeful Consiliului Concurenţei