- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Premierul Ciucă, mesaj pentru Giorgia Meloni, noul lider al Guvernului din Italia

22 Oct, 20:00 • Bumbeneci Diana
Premierul României, Nicolae Ciucă o felicită pe Giorgia Meloni după numirea la șefia guvernului Italiei. „Sunt încrezător că putem continua să lucrăm împreună”
Premierul Ciucă, mesaj pentru Giorgia Meloni, noul lider al Guvernului din Italia

Giorgia Meloni este oficial noul lider al Guvernului din Italia. După ce aceasta a depus jurământul la primele ore ale zilei, au fost transmise mai multe mesaje de felicitare, dar și de încurajare. Printre cei care au ținut să îi transmită un mesaj s-a aflat și premierul României, Nicolae Ciucă.

Nicolae Ciucă o felicită pe Giorgia Meloni

În acest context, prim-ministrul Nicolae Ciucă a transmis noului premier al Italiei, Giorgia Meloni, felicitări pentru numirea în funcție. El speră că România și Italia vor putea continua să coopereze și să aibă proiecte c cele două țări. Mesajul transmis de Nicolae Ciucă a fost publicat pe pagina oficială de Twitter a Guvernului.

„Felicitări Giorgia Meloni la numirea ta ca prim-ministru al Italiei! Sunt încrezător că putem continua să lucrăm împreună în cadrul Parteneriatului Strategic Consolidat dintre România și Italia pentru a crește schimburile economice, cooperarea sectorială și relațiile interpersonale!”, a transmis Nicolae Ciucă, sâmbătă, înr-un mesaj pe pagina de Twitter a Guvernului.

Mai poți citi: Investiție istorică. Peste 23 de milioane de euro pentru restaurarea unor obiective de patrimoniu din România

Premierul Ciucă, mesaj pentru Giorgia Meloni, noul lider al Guvernului din Italia
Premierul Ciucă, mesaj pentru Giorgia Meloni, noul lider al Guvernului din Italia

Noul premier Giorgia Meloni și miniștrii săi, care formează guvernul cel mai de dreapta și cel mai eurosceptic al Italiei din 1946, au depus jurământul sâmbătă dimineață la Palatul Quirinale, relatează AFP. preluată de Agerpres. Ceremonia din palatul care domină Roma, reședință a papilor și regilor Italiei înainte de a deveni sediul președintelui Republicii, s-a derulat în prezența șefului statului, Sergio Mattarella.

Te mai poate interesa: ING Bank vine în sprijinul românilor. Oamenii vor primi sprijin financiar pentru a putea trece cu bine de iarnă

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult