REAL ESTATE, LIFESTYLE

Magazinul Cocor, pierderi de 4,6 ori mai mari in S1

21 august 2012, ora 10:04 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
cocorrr.jpg
Cocor Bucuresti (COCR), compania care detine centrul comercial cu acelasi nume din centrul Bucurestiului, a inregistrat in primul semestru pierderi de 7,9 milioane de lei, de 4,6 ori mai mari fata de aceeasi perioada a anului trecut.

In primul semestru al anului trecut pierderile au fost de 1,7 milioane lei.

In acelasi timp, cifra de afaceri a companiei s-a injumatatit, ajungand de la 12 milioane de lei la 6,2 milioane de lei, potrivit unui raport al companiei.

Cocor a raportat venituri de 9 milioane de lei, in scadere cu 43%, si cheltuieli de 16,9 milioane de lei, mai mici cu 5%. In perioada similara a anului trecut, compania a obtinut venituri de16 milioane de lei si cheltuieli de 17,8 milioane de lei.Din inchirieri compania a incasat venituri de 5,4 milioane de lei in primul semestru ceea ce reprezinta 59,8% din totalul veniturilor.

In perioada similara din 2011 veniturile din inchirierea centrului comercial Cocor, dar si a altor spatii detinute de companie, au fost de 6,9 milioane lei, respectiv 43% din veniturile totale.

In luna iulie actionarii Cocor Bucuresti au aprobat vanzarea magazinului pentru suma de 50 de milioane de euro. Ei au decis sa vanda toate activele companiei, astfel ca, in afara de Cocor, mai multe cladiri din centrul Bucurestiului (Bulevardul Unirii nr.27 si Splaiul Independentei nr.1), au fost scoase la vanzare, la preturi situate intre 2.500 euro/mp si 18.000 euro/mp.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 14 Iulie 2020, 06:31
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter