TURISM

FPTR: Incetati cu constructiile pe litoral de 1 Mai!

28 aprilie 2014, ora 10:56 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
constructiidemall.jpg
Mini-vacanta de 1 Mai gaseste litoralul romanesc in aceeasi faza a santierelor patriei ca in fiecare an. Daca cineva crede ca turistii romani mai au chef sa se relaxeze printre schele si muncitori, se inseala amarnic si nu este atent la faptul ca exista si alternativa altor destinatii de litoral in afara de cel romanesc, sustin oficialii Federatiei Patronatelor din Turism si Servicii.

ôIi sfatuiesc pe cei implicati fie sa le incheie rapid, fie sa amane lucrarile de amenajare pentru sezonul estival in perioada de dupa 1 Mai daca nu doresc sa dea senzatia ca litoralul romanesc este inspirat din opera Mesterului Manole, fiind mereu in constructie, dar niciodata terminatö, spune Dan Matei Agathon, presedintele FPTR.

El aminteste ca prima impresie este intotdeauna cea mai importanta.

ôDaca 1 Mai ne va gasi cu litoralul in paipanele, iar o sa ne plangem ca ne fug turistii la bulgari, la greci sau la turci. Si va fi numai vina noastra. Suntem in capitalism, iar concurenta isi spune cuvantul. Daca nu facem efortul ca ceea ce oferim sa arate bine si ingrijit, iar turistii sa nu participe obligatoriu la eforturile de amenajare anuale, atunci vom suporta consecinteleö, precizeaza Agathon.

ôSa nu ne facem iluzii, nimeni nu vine pe litoral sa se distreze printre betoniere si materiale de constructii. Cum ne asternem prima impresie de 1 Mai, asa o sa avem si sezonul estival. De aceea revin cu indemnul de a-i feri pe turistii care vor alege litoralul romanesc pentru mini-vacanta de 1 Mai de lehamitea lucrurilor pe jumatate terminate si de paragina santierelor in desfasurareö, mai spune presedintele FPTR.Peste 50.000 de romani sunt asteptati la mare de 1 Mai, cele mai cautate statiuni fiind Mamaia si Vama Veche, potrivit autoritatilor din turism si patronatelor, care cred ca toate hotelurile de pe litoral sunt pregatite sa primeasca turisti si ca vor fi deschise la sfarsitul lunii aprilie.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 25 Februarie 2020, 02:06
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter