- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

1 milion de euro pentru inca doua stele la complexul Ocna Sibiului Strand

14 Jul, 10:49 • Redactia DailyBusiness
Complexul Ocna Sibiului Strand se va extinde si moderniza pana la sfarsitul anului viitor printr-o investitie de peste 1 milion de euro. Dupa finalizarea lucrarilor, clasificarea complexului va trece de la 3 la 5 stele, a declarat Emil Tolciu, proprietarul Ocna Sibiului Strand.
1 milion de euro pentru inca doua stele la complexul Ocna Sibiului Strand

Clasificat in prezent la 3 stele, complexul Ocna Sibiului Strand se intinde pe 2 hectare si cuprinde un hotel, un restaurant cu 200 de locuri si trei bazine cu apa sarata.

Extinderea complexului presupune constructia unei noi aripi a hotelului, urmand ca numarul de camere sa creasca de la 26 la 38, relateaza NewsIn.

„In acest moment restaurantul este gata, iar pana la sfarsitul anului speram sa finalizam piscina interioara. Aici va fi un bazin cu apa sarata, si alte doua cu apa calda si rece si doua saune. In acest fel vom putea sa ne extindem activitatea si in sezonul rece, pentru ca in prezent avem activitate doar doua luni pe an”, a mai spus Tolciu, adaugand ca turistii care vor veni aici vor beneficia si de baza de tratament.

Problema cea mai mare insa este ca Ocna Sibiului este o statiune „moarta” din punct de vedere al distractiilor. „Daca ploua, omul chiar nu are ce sa faca aici. Exista mai multe proiecte aprobate pentru primirea de bani din fonduri europene, cu care speram sa se poata realiza mai multe, astfel incat sa creasca intreaga statiune”, a precizat Tolciu.

„Cam intre 15 iulie si 25 august sunt cele mai multe cereri de cazare. In principal clientii nostri sunt turisti germani, care vin la tratament”, a explicat Emil Tolciu.