- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

198 lei pentru o noapte in hotelul de gheata de la Balea Lac

22 Dec, 15:23 • Redactia DailyBusiness
Hotelul de gheata de la Balea Lac se va deschide de Craciun, o noapte de cazare urmand sa coste 198 de lei,a declarat Arnold Klingeist, proprietarul hotelului, construit cu o investitie de 30.000 euro.
198 lei pentru o noapte in hotelul de gheata de la Balea Lac

„Hotelul se afla inca in constructie in momentul de fata, din cauza vremii nefavorabile fiind nevoiti sa sistam o perioada lucrarile. Insa, incepand cu 25 decembrie, hotelul va putea primi vizitatori”, a precizat Klingeist.

Potrivit acestuia, hotelul are deja solicitari de rezervare pentru perioada sarbatorilor, iar initiatorii ineditei constructii se astepta ca pana in aprilie, cand hotelul se va inchide, un numar de peste 20.000 de vizitatori sa treaca pragul hotelului de gheata.

Patronul amplasamentului a precizat ca hotelul dispune de patru camere duble, doua apartamente, un bar, restaurant, receptie si antreu. Tarifele pentru o noapte de cazare pornesc de la 198 de lei pentru o camera dubla, iar biletul pentru vizitarea hotelului va costa opt lei pentru adulti si patru lei pentru copii.

Primul Ice Hotel de la Balea Lac a fost ridicat in iarna anului 2006, devenind primul si unicul „Hotel de Gheata” din Europa de Sud-Est, concept intalnit pana atunci doar in tarile nordice ale Europei, in Canada sau Japonia.

„Succesul inregistrat ne-a determinat sa repetam initiativa din 2006 si in urmatorii ani, astfel ca in acesta iarna vom inaugura al patrulea hotel de gheata de la Balea Lac”, a adaugat patronul hotelului.