- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

80 de curse anulate pe Otopeni pana la ora 12:00, cele mai multe ale companiei Lufthansa

20 Apr, 14:40 • Redactia DailyBusiness
Pana la ora 12.00, pe Aeroportul Otopeni au fost anulate 80 de zboruri, cele mai multe de catre compania Lufthansa, urmate de companii ca KLM, Air France si Tarom, a declarat Valentin Iordache, purtatorul de cuvant al Aeroportului International Henri Coanda (Otopeni).
80 de curse anulate pe Otopeni pana la ora 12:00, cele mai multe ale companiei Lufthansa

Totodata, pe Aeroportul Baneasa au fost anulate astazi 13 curse.
Iordache a precizat ca pe Aeroportul Otopeni erau programate, marti, 226 de curse, iar pe Aeroportul Baneasa 74, scrie Mediafax.

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB) a precizat, marti, intr-un comunicat de presa, ca zboruri anulate pe Aeroportul Otopeni au avut compania Tarom, catre si dinspre Londra, Paris, Frankfurt, Bruxelles, Munchen si dinspre Targu Mures, Chisinau, Suceava si Bacau.

Totodata, au fost anulate, tot pe Aeroportul Otopeni, curse ale Air France (inspre si dinspre Paris), Air Moldova (inspre Chisinau), Alitalia (inspre si dinspre Roma), Austrian Airlines (inspre si dinspre Viena), British Airways (inspre si dinspre Londra), EasyJet (inspre si dinspre Milano), El-Al (inspre si dinspre Tel Aviv), KLM (inspre Amsterdam), Lufthansa (inspre si dinspre Frankfurt, Munchen, Dusseldorf, Milano), LOT (inspre si dinspre Varsovia), Malev (inspre si dinspre Budapesta), Scandinavian Airlines (inspre si dinspre Copenhaga) si Swiss Air Lines (inspre si dinspre Zurich).

Pe Aeroportul Baneasa au fost anulate zboruri ale Blue Air, inspre si dinspre Bergamo, Florenta, Bologna, Torino si ale companiei Wizz Air, inspre si dinspre Londra si Forli, a adaugat CNAB.