Turism

Accor îl numește pe Călin Ile în funcția de Director General al noului hotel ibis Timișoara

15 Jul, 16:54 • Redactia DailyBusiness
Accor anunță numirea lui Călin Ile în funcția de Director General al noului hotel ibis Timișoara. Cu o experință de 20 de ani în cadrul Accor, Călin va fi responsabil de crearea unei echipe solide, care să asigure o experiență plăcută și sigură clienților hotelului.
Accor îl numește pe Călin Ile în funcția de Director General al noului hotel ibis Timișoara

Călin Ile, a cărui carieră în domeniul ospitalității este strâns legată de Grupul Accor și de rețeaua ibis,va coordona formarea echipei, operațiunile și serviciile oferite clienților în cadrul hotelului ibis Timișoara, ce va fi inaugurat in toamna acestui an.

Angajamentul său față de valorile brandului a fost dovedit în cei 20 de ani de experiență în cadrul grupului Accor, perioadă în care și-a pus întreaga pasiune și expertiză în slujba hotelurilor ibis în care a lucrat.

Din decembrie 2015, Călin este și Președinte al FIHR-Federația Industriei Hoteliere din România. 

Viitoare Capitală Europeană a Culturii, orașul Timișoara va beneficia de o binemeritată creșterea turismului și a vizibilității internaționale, a declarat Călin Ile, Director General ibisTimișoara.

Noul hotel va dispune de 200 de camere și apartamente, precum și de restaurant, bar,zonă de lounge, săli de conferințe și parcare proprie. Situat în apropiere de centrul orașului, ibis Timișoara va fi inaugurat în toamna acestui an.

Încă de la deschidere, ibis Timișoara va corespunde tuturor standardelor de siguranță și reglementărilor impuse de prevenirea răspândirii virusului Covid-19. Accor și-a luat angajamentul siguranței față de clienții, angajații și colaboratorii săi, prin implementareaetichetei ALLSAFE, care asigură respectarea protocolului de igienă și curățenie în toate hotelurile. Toate unitățile Accor din România vor fi certificate ALLSAFE începând din iulie.