Turism

Aerotravel incepe operarea charterului catre Skiathos

17 Jun, 16:33 • Redactia DailyBusiness
AeroVacanțe, parte a Grupului Aerotravel, deschide sezonul vacanțelor în insula Skiathos, cu plecări în fiecare sâmbătă din București, Timișoara și Cluj- Napoca, în perioada 4 iulie - 3 octombrie 2020.
Aerotravel incepe operarea charterului catre Skiathos

Sejururile în insula Skiathos au tarife începând cu 199€, la care se adaugă taxele de aeroport în valoare de 95€/persoană, și includ transport charter avion, transferuri, asistență turistică în limba română și cazare 7 nopți în vilă turistică.

Zborul charter este efectuat de compania TAROM și durează aproximativ o oră și 30 de minute, în funcție de orașul din care se face plecarea.

În cele  trei luni de operare vom avea plecări săptămânale din București, Timișoara și Cluj-Napoca și vom oferi o experiență memorabilă pentru cel puțin 2400 de turiști români„, a declarat Antonio Nițu, Director General al Grupului Aerotravel.

Skiathos este o destinație sigură și în noul context global. „Autoritățile locale, împreună cu Ministerul Sănătății din Grecia, aplică un plan unitar de măsuri sanitare pentru a proteja atât cetățenii, cât și vizitatorii insulei Skiathos. Skiathos nu a fost afectat de pandemie și este una dintre cele mai frumoase destinații de vacanță din lume. În 2019, plajele din Skiathos au fost votate de peste 600 000 de cititori Conde Nast Traveler Magazine drept cele mai bune din lume”, a declarat domnul Thodoris Tzoumas, Primarul insulei Skiathos.

În Skiathos, turiștii au posibilități de cazare variate, de la vile turistice cu tarife foarte bune, poziționate în apropierea plajelor și a stațiilor de autobuz, până la hoteluri de 4 stele cu demipensiune și servicii excelente. Hotelierii din această destinație au pregătit oferte atractive pentru primele plecări din luna iulie cu reduceri de până la 30%.

Skiathos, o insulă mică, cu o suprafață de 48 km² și aproximativ 7000 de locuitori, este un adevărat paradis natural. Insula este renumită pentru cele peste 60 de plaje cu nisip fin și intrare lină în mare, peisajele spectaculoase, pădurile luxuriante de pini și preparatele tradiționale pline de savoare. Orașul Skiathos este principala așezare și capitala insulei, cu străzi înguste încântătoare, pavate cu piatră și cu numeroase taverne și restaurante.