- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Agentiile de turism pot rezerva bilete CFR Calatori pe Internet

01 Sep, 17:41 • Redactia DailyBusiness
Agentiile de turism pot rezerva online, incepand cu data de 1 septembrie, bilete de tren in trafic intern la CFR Calatori, a declarat Alexandru Dumitru, reprezentantul companiei.
Agentiile de turism pot rezerva bilete CFR Calatori pe Internet

Rezervarile se pot face in limita a 25% din locurile existente pe tren.

„Serviciul de rezervare online a biletelor se adreseaza, pentru inceput, companiilor care se acrediteaza in acest sens la CFR Calatori”, a mai spus Dumitru.

Mai mult, o astfel de firma va putea face rezervari online in baza unei comenzi, iar optiunea este valabila pentru toate trenurile si la toate clasele, in limita unui procent din totalul locurilor puse in vanzare pe tren si stabilit de catre CFR Calatori, a anuntat compania.

Firmele acreditate pot fi agentiile de voiaj si turism care vor sa preia acest serviciu. Pot spune ca este un parteneriat intre CFR SA si agentiile care vor face acest serviciu, bineinteles conform unui contract”, a explicat Alexandru Dumitru, citat de NewsIn.

CFR Calatori nu a stabilit inca o data exacta cand acest sistem va fi valabil si direct pentru populatie.

Sistemul de rezervare online este un concept integral romanesc al Centrului de Informatica al CFR SA si al companiei CFR Calatori, dezvoltarea sa demarand in urma cu 3 ani.