- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

ANAT estimeaza o crestere de 20% a vanzarilor de pachete turistice in cadrul targului Holiday Market

14 Mar, 15:44 • Redactia DailyBusiness
Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) estimeaza o crestere cu 20% a volumului vanzarilor de pachete turistice la targul Holiday Market, care se va desfasura in perioada 17 - 20 martie Palatul Parlamentului din Bucuresti, a declarat Corina Martin, presedintele ANAT.
ANAT estimeaza o crestere de 20% a vanzarilor de pachete turistice in cadrul targului Holiday Market

„La prima editie a targului am inregistrat vanzari de pachete turistice in valoare de circa 500.000 de euro. Pentru acest an ne asteptam la o crestere cu 20%”, a spus Corina Martin, conform Mediafax.

Ea a adaugat ca estimarile optimiste se bazeaza pe evolutia pozitiva a cererii de pachete turistice in agentii la inceputul acestui an.

A doua editie a targului international de Turism Holiday Market, organizat de ANAT, va oferi publicului ofertele speciale „Inscrieri Timpurii” pentru destinatii romanesti si „Early Boooking” pentru destinatiile externe.

Holiday Market reuneste peste 100 de expozanti, pe o suprafata de peste 5.000 de metri patrati, printre care agentii de turism, birouri de turism in Romania ale unor tari, parteneri straini ai agentiilor romanesti din tari precum Cipru, Bulgaria, Malta, Indonezia, Israel sau Turcia, asociatiile de promovare a turismului regionale Litoral – Delta Dunarii, Maramures, Bucovina, Brasov, Sighisoara, Sibiu, Prahova, Rasnov, Gorj, cat si autoritati locale.

La targ va participa cu un stand propriu si Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.