- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Anul sabatic nu se poarta in Romania – cine si-l ia e privit ca \”dus cu capul\”

09 Feb, 14:15 • Redactia DailyBusiness
Cati dintre dumneavoastra ati primit "invoire" de la munca pe un an de zile, eventual 12 luni platite, stiind ca la intoarcere veti gasi jobul asigurat? "Anul sabatic" nu se poarta in Romania - muncim pentru clientii nostri, pentru a atinge dead-line-urile in concedii, in ajun de Craciun, a doua zi de Paste, incercand sa recuperam deceniile care ne despart de tarile vestice.
Anul sabatic nu se poarta in Romania - cine si-l ia e privit ca \dus cu capul\

Cum ar fi sa va ridicati intr-o zi, pe nepusa masa, de la birou si sa spuneti colegilor si sefilor „vreau sa plec pentru un an”. Automat, ati fi etichetat ca „nebun” sau pur si simplu ar fi luata ca pe o gluma, mai mult sau mai putin buna.

Cu toate acestea, multi dintre noi ne pierdem, in lipsa timpului liber, umanitatea, incepem sa socializam greoi si rar, incepem sa ne pierdem chiar sanatatea fizica si mentala.

Bradut Florescu, cunoscut om de media si unul dintre „vechii” publicitatii romanesti, face parte dintre cei ce au luat o decizie foarte importanta: a renuntat la job si a plecat in lume.

Bradut Florescu povesteste din Thailanda, pentru cititorii DailyBusiness.ro, aventurile, ideile sale, ofera sfaturi celor ce doresc sa ii calce pe urme si vorbeste despre dificultatile pe care le vor intampina.

Cititi primul sau articol aici: Un an de vacanta