- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Blue Air introduce serviciul de check-in online incepand cu 1 iulie

29 Jun, 11:23 • Redactia DailyBusiness
Clientii Blue Air pot realiza formalitatile de check-in prin Internet, cu pana la 3 ore inainte de plecare, incepand cu data de 1 iulie, au anuntat reprezentantii companiei.
Blue Air introduce serviciul de check-in online incepand cu 1 iulie

Acest serviciu este gratuit si este introdus initial pentru zborurile Blue Air cu plecare din Bucuresti, Sibiu si Bacau.

Serviciul de check-in online este disponibil cu maxim 14 zile si cu pana la 3 ore inainte de plecare. Pasagerii trebuie sa printeze apoi cardul de imbarcare si sa se prezinte la aeroport cu 60, respectiv 90 de minute inainte de ora programata pentru decolare (60 de minute pentru pasagerii care calatoresc doar cu bagaj de mana si 90 de minute pentru cei care au si bagaj de cala).

Totodata, pasagerii care prefera sa realizeze procedura de check-in direct la aeroport trebuie sa achite o taxa de 10 euro.

„Pentru a incuraja folosirea serviciului de check-in online, Blue Air va introduce incepand cu 1 iulie 2010 o taxa de check-in la aeroport, de 10 euro. Pasagerii care opteaza pentru check-in in momentul rezervarii, la agentiile Blue Air si partenere sau prin Call Center vor plati 5 euro”, au adaugat reprezentantii companiei.

Aceasta taxa se percepe doar pentru cursele pentru care pasagerii au optiunea de check-in online (cursele cu plecare din Bucuresti, Sibiu si Bacau).