- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Blue Air se muta pe Otopeni doua saptamani

19 Aug, 11:56 • Redactia DailyBusiness
Compania aeriana low-cost Blue Air isi va opera toate zborurile de pe Aeroportul Henri Coanda (Otopeni), in perioada 29 septembrie-12 octombrie, ca urmare a inchiderii Aeroportului Aurel Vlaicu (Baneasa) pentru realizarea unor lucrari de modernizare, au anuntat reprezentantii companiei.
Blue Air se muta pe Otopeni doua saptamani

„Pentru ca anumite bilete au fost rezervate nu ne permitem sa anulam niciun zbor, de aceea toate vor fi operate de pe Aeroportul Henri Coanda (Otopeni)”, a declarat pentru DailyBusiness.ro Catalin Ilie, deputy general manager Blue Air, precizand ca vor exista anumite pierderi, insa nesemnificative.

„Chiar daca majoritatea companiilor aeriene se vor muta pe Otopeni, nu vor exista intarzieri, poate de maxim, 5-10 minute, deoarece au mai existat situatii in care ne-am mutat zborurile si nu am inregistrat intarzieri „, a mai spus Ilie.

In perioada 29 septembrie-12 octombrie, Aeroportul Aurel Vlaicu va fi inchis traficului aerian pentru lucrarile de legatura intre piste si pentru consolidarea acestora. Pana la sfarsitul anului se mai vizeaza si intarirea masurilor de securitate.

Pe perioada inchiderii aeroportului, majoritatea companiilor isi vor reloca activitatea la aeroportul Otopeni sau, in functie de politica acestora, isi vor anula unele curse, a declarat anterior Stefan Mladin, directorul general al Aeroportului Aurel Vlaicu (Baneasa).