Turism

Blue Air si Bancpost s-au aliat pentru plata la banca a biletelor de avion

26 Feb, 11:03 • Redactia DailyBusiness
Linia aeriana low-cost Blue Air si banca Bancpost au incheiat un acord prin care clientii Blue Air pot plati contravaloarea biletelor rezervate la orice sucursala Bancpost din Romania, incepand cu 1 martie, au informat, sambata, oficialii Blue Air.
Blue Air si Bancpost s-au aliat pentru plata la banca a biletelor de avion

„Mecanismul acestui serviciu este foarte simplu: clientul da un telefon la call center-ul Blue Air si isi rezerva biletul de avion pentru destinatia dorita, iar in maxim 72 de ore plateste contravaloarea biletului la oricare dintre sucursalele Bancpost din tara”, a precizat Florentina Ivan, directorul de marketing al Blue Air.

Acest acord ofera clientilor Blue Air posibilitatea de a plati biletul de avion la sucursala Bancpost cea mai apropiata, avand la dispozitie peste 200 de locatii in Bucuresti si in tara.

In 2006, Blue Air a inregistrat o cifra de afaceri de 47 milioane de euro, transportand peste 443.000 de pasageri. Pentru 2007, oficialii companiei estimeaza o cifra de afaceri de 80 milioane de euro si peste 800.000 de pasageri transportati.

Flota Blue Air este constituita in prezent din doua Boeing 737, serie 300 avand o capacitate de 144 de pasageri si respectiv 136 pasageri, un Boeing 737-500, avand capacitatea de 123 pasageri si un Boeing 737-400 cu o capacitate de 167 de locuri.

In 2007, compania intentioneaza sa achizitioneze alte 2 aeronave cu capacitate mare.

In prezent, Blue Air opereaza in Belgia (Bruxelles Sud Charleroi), Italia (Bologna, Milano, Roma, Torino), Spania (Barcelona, Madrid, Malaga, Valencia), Turcia (Istanbul), Franta (Lyon, Paris), Germania (Koln) si Portugalia (Lisabona).