Turism

Blue Air suplimenteaza cu doua zboruri cursa Bucuresti-Barcelona

05 Feb, 17:41 • Redactia DailyBusiness
Blue Air a decis sa suplimenteze, in perioada 25 martie-27 octombrie, cursele pe ruta Bucuresti-Barcelona, fiind introduse doua zboruri saptamanale cu plecare din Aeroportul Baneasa, au declarat, luni, oficialii liniei aeriane.
Blue Air suplimenteaza cu doua zboruri cursa Bucuresti-Barcelona

Potrivit oficialilor Blue Air, suplimentarea s-a facut ca urmare a cererilor venite din partea pasagerilor, fiind introduse doua zboruri saptamanale suplimentare, in zilele de duminica si luni, pe ruta Bucuresti-Barcelona si retur.

Tariful unui bilet este de un euro plus taxele de aeroport, in limita locurilor disponibile.

„Promotia este una obisnuita pentru Blue Air, care ofera bilete la preturi promotionale de fiecare data cand zboruri noi sunt incluse in cursele companiei”, a declarat pentru DailyBusiness Raluca Pauna, assistent manager al Blue Air.

Cursa de luni va pleca de pe Aeroportul Baneasa la ora 15.30 si va ajunge la Barcelona la 17.45, urmand sa plece din nou la 18.30 din Barcelona, cu sosire la Bucuresti la ora 22.30. Zborul de duminica are plecarea din Baneasa la ora 21.00 si ajunge la Barcelona 23.15 de unde pleaca la ora 23.59 si ajunge la Baneasa la ora 04.15.

Compania Blue Air opereaza in prezent pe Aeroportul Internatonal Bucuresti-Baneasa.