- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Bombardier va furniza tramvaie de 94 mil. euro Primariei Bursa (Turcia)

15 Sep, 12:35 • Redactia DailyBusiness
Bombardier Transportation va furniza 30 de tramvaie Flexity Swift cu podea inalta catre municipalitatea metropolitana din orasul Bursa, Turcia, pentru o suma de circa 94 mil. euro (138 mil. $), au declarat reprezentantii companiei.
Bombardier va furniza tramvaie de 94 mil. euro Primariei Bursa (Turcia)

Tranzactia include livrare de piese de schimb. Este previzionata si o optiune pentru un numar aditional de 28 de vehicule.

Livrarea va incepe in a doua jumatate a lui 2010. Toate vehiculele trebuie livrate in 900 de zile de la data contractarii.

Pana acum, Bombardier Transportation a livrat trenuri de metrou si echipament de semnalizare in valoare de 300 milioane de euro pentru Metrorex Bucuresti. Compania detine 100% cota de piata pe segmentul de metrouri din Romania.

Bombardier Transportation vrea sa vanda in Romania tramvaie Flexity Outlook de aproximativ 300 milioane de euro pentru municipalitatile din Bucuresti, Arad, Iasi si Timisoara.

Sediul global al Bombardier Transportation este localizat la Berlin, Germania. Compania desfasoara activitati in peste 60 de tari si a livrat la nivel mondial un numar total de peste 100.000 de vehicule.