- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Carpatair ataca segmentul city-breaks. Primele tari vizate sunt Italia, Grecia si Germania

01 Feb, 15:04 • Redactia DailyBusiness
Compania aeriana Carpatair intra pe piata turismului de tip leisure lansand pachete pentru sase destinatii din Italia, trei destinatii din Germania si o destinatie din Grecia.
Carpatair ataca segmentul city-breaks. Primele tari vizate sunt Italia, Grecia si Germania

In perioada urmatoare, compania va lansa pachete pentru toate destinatiile pe care opereaza, a declarat pentru DailyBusiness.ro. Paula Ardelean, vice-presedinte marketing & vanzari al companiei.

„Vacantele scurte, tip City Breaks au crescut in preferintele romanilor in ultima perioada, acestia avand mai putin timp la dispozitie, dar si bugete mai mici pentru vacanta. Prin astfel de oferte turistice dorim sa stimulam vacantele aditionale in randul romanilor, fata de vacantele de baza din perioada concediilor”, spus Ardelean.

Tarifele incep de la 235 euro+taxe, pentru transport si 3 nopti cazare la hoteluri de 3/4 stele (mic-dejun inclus).

Carpatair a fost infiintata in 1999, iar in prezent opereaza pe 10 aeroporturi interne si 18 aeroporturi externe. Compania opereaza zboruri pe 30 de destinatii din 6 tari.

Carpatair opereaza pe piata companiilor aeriene de linie din Romania, alaturi de jucatori precum Tarom, Lufthansa, Air France, AlItalia, British Airways si Malev.