- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Carpatair introduce 10 zboruri externe in zilele de duminica pentru orarul de vara

14 Mar, 12:32 • Redactia DailyBusiness
Compania aeriana Carpatair, cu hub la Timisoara, va introduce din luna mai zboruri in zilele de duminica spre zece destinatii externe din Ucraina, Moldova, Italia, Germania si Grecia si spre patru destinatii interne.
Carpatair introduce 10 zboruri externe in zilele de duminica pentru orarul de vara

Noile zboruri cu plecare din Timisoara spre Italia (Venetia, Verona, Milano, Roma si Bologna), Moldova (Chisinau), Ucraina (Cernauti,Odessa si Lviv) si Grecia (Atena) vor fi operate in perioada 1 mai-25 septembrie, a anuntat luni compania.

„Prin suplimentarea programului de zbor pe timpul verii se doreste satisfacerea nevoii crescute de calatorie din aceasta perioada, in special in timpul weekend-urilor. Astfel, noile zboruri vor permite pasagerilor sa isi inceapa sau finalizeze perioadele de concediu in zilele de sambata-duminica”, a declarat Paula Ardelean, vice-presedinte marketing & vanzari in cadrul Carpatair.
[img=1275]Orarul noilor zboruri[/img]
Carpatair isi continua in 2011 strategia de expansiune aplicata pe parcursul anului trecut. Dupa ce in 2010 compania a crescut numarul bazelor operationale la 4 (Timisoara, Bucuresti-Otopeni, Craiova si Bacau), din luna aprilie a acestui an va introduce zboruri exerne directe si din Iasi.

Carpatair a inregistrat in 2010 o cifra de afaceri de 74 milioane de euro, in crestere cu aproximativ 14% fata de anul anterior.