- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Carpatair suplimenteaza numarul zborurilor directe din Bucuresti si Craiova spre Italia

11 Aug, 12:49 • Redactia DailyBusiness
Carpatair va introduce, incepand cu data de 28 august 2010, patru frecvente noi pentru zborurile directe din Bucuresti si Craiova pe destinatii din Italia, ca urmare a cererii crescute, au anuntat miercuri oficialii companiei.
Carpatair suplimenteaza numarul  zborurilor directe din Bucuresti si Craiova spre Italia

In perioada mai-iunie 2010 operatorul a mai introdus 6 zboruri directe catre Italia.
[img=808]Orarul noilor zboruri[/img]
Noile frecvente de zboruri vor fi operate in zilele de sambata si duminica, de pe aeroporturile din Bucuresti (Otopeni) si Craiova.

Noile zboruri directe din Bucuresti (Otopeni) spre Venetia, Verona si Bologna vor fi operate cu aeronave Fokker 70, cu o capacitate de 72 de locuri, iar zborurile din Craiova catre Roma vor fi operate cu aeronave Saab 2000, cu o capacitate de 50 locuri.

Carpatair isi consolideaza astfel pozitia de lider national pe relatia Italia, fiind compania cu cele mai multe frecvente de zbor pe saptamana (174 zboruri one-way – 87 frecvente) si cu cele mai multe destinatii operate in Italia (9 destinatii), direct din Bucuresti, Timisoara, Craiova si Budapesta.

In paralel, incepand cu luna septembrie, Carpatair suplimenteaza numarul zborurilor pe relatia Bucuresti-Timisoara, cu un zbor operat in zilele de duminica, iar pe relatia Timisoara-Bucuresti cu un zbor operat sambata dimineata.

Carpatair opereaza in prezent pe 10 aeroporturi interne si 18 aeroporturi externe. Numarul total al zborurilor regulate operate de companie este de peste 360 de zboruri pe saptamana spre 30 de destinatii din 6 tari.

In primul semestru din 2010, Carpatair a inregistrat o crestere de 20% a cifrei de afaceri si de 10% a numarului de pasageri transportati pe zboruri regulate fata de aceeasi perioada a anului trecut.