- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Cateva mii de turisti sunt asteptati pe Litoral in perioada Pastelui

30 Mar, 11:47 • elena.olteanu
In perioada sarbatorilor de Pasti (19 aprilie) sunt asteptati pe Litoralul Marii Negre cateva mii de turisti, in crestere usoara fata de anul trecut, a declarat pentru DailyBusiness.ro Corina Martin, presedintele Asociatiei de Promovare a Litoralului.
Cateva mii de turisti sunt asteptati pe Litoral in perioada Pastelui

„Litoralul nu era o destinatie traditionala de Pasti pentru romani. Vom vedea cum vor decurge lucrurile, insa cert este ca se vor face eforturi pentru atragerea de turisti si in aceasta perioada”, a mai spus Martin.

Printre evenimentele care vor fi organizate pe litoral in perioada Pastelui se numara concertul Goran Bregovic, excursii gratuite pentru turisti, transfer gratuit la Slujba de Inviere oficiata atat la Mamaia, cat si in Mangalia, weekendul portilor deschise la toate muzeele si atractiile turistice din judet.

Anul acesta vor fi deschide in perioada amintita peste 40 de hoteluri. 32 dintre acestea functioneaza pe toata perioada anului.

Pretul unui pachet de 2 nopti la un hotel de 2 stele este, in medie, de 140 lei, suma in care sunt incluse micul dejun si pranzul festiv de Pasti. La hotelurile de 5 stele, preturile sunt in jur de 400 de lei pentru 2 nopti.